43817157330_6f212155ac_o

21 Jarige rapper Juice Wrld plotseling overleden

De 21 jarige Amerikaanse rapper Juice Wrld is plotseling overleden aan een beroerte. De rapper zou zijn gestorven op het Chicago Midway vliegveld.

Getuigen vertellen aan mediawebsite TMZ dat Juice Wrld last had van een beroerte terwijl hij door het vliegveld liep. Vervolgens begon de rapper bloed te verliezen vanuit zijn mond. Na aankomst bleek het al te laat te zijn en was de jonge rapper al gestorven.

De Amerikaanse rapper  vierde afgelopen maandag zijn verjaardag en stierf vandaag (8 december 2019) op 21 jarige leeftijd. Wij van Festifun wensen de nabestaanden van Juice Wrld veel sterkte met dit plotselinge verlies.

Juice Wrld

De Amerikaanse rapper en zanger Juice Wrld is een grote naam geworden in de rap en hiphop muziekindustrie. Juice werkte onder andere mee aan het bekende album ‘AstroWorld‘ van Travis Scott. Daarnaast scoorde hij een grote hit met Lil Yachty genaamd ‘All Girls Are the Same‘. Een van zijn meeste bekende hits is ‘Lucid Dreams’.

Bannerfoto: Gemaakt door Mac Downey (namens The Come Up Show). Er zijn geen veranderingen aan de foto gemaakt en een verwijzing naar de bron kan hier worden gevonden.

Bron: TMZ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *