pexels-photo-1763067

Anne-Marie, Martin Solveig, Stormzy en meer namen aangekondigd voor Pukkelpop!

Skrrrt het is Pukkelpop week! De line-up van Pukkelpop telt vanaf vandaag twintig meer namen. En bij die twintig namen, horen ook twee Nederlandse acts!

Deze hele week maakt de organisatie van Pukkelpop elke dag nieuwe namen bekend. Gisteren werden flink wat artiesten aangekondigd van de categorie rock. Vandaag nieuwe namen voor de categorie pop!

Niemand minder dan DJ Martin Solveig is toegevoegd aan de line-up van vrijdag! Pukkelpop is niet geheel onbekend voor deze Franse DJ, dit wordt namelijk zijn vierde keer op het Belgische festival. Ook de Britse rapper Stromzy komt voor de tweede keer naar het festival. Clairo, Crystal Fighters, Joji, Kamaal Williams, SlowthaiFlohio en Loyle Carner spelen eveneens op de vrijdag. Verder is ook de Nederlandse act Joost deze dag van de partij!

Voor de zaterdag line-up heeft Pukkelpop de Britse pop-chick Anne-Marie, Jorja SmithFranc Moody en de mannen van Ezra Collective gestrikt. Ze worden aangevuld met de tweede Nederlandse act van deze bekendmaking: De Jeugd Van Tegenwoordig. De overige acht namen zien we terug op zondag: Charli XCX, Durand Jonas & The Indications, Ghostemane, Kate Tempest en Princess Nokia.

Morgen om 16:00 maakt de organisatie weer enkele namen bekend.

Anne-Marie

De Britse zangeres Anne-Marie scoort inmiddels hit na hit. ‘Rocakabye’, ‘Ciao Adios’, ‘Alarm’ en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De zangeres werkte al onder andere samen met James Arthur, Clean Bandit en Marshmello. Een nieuwe pop zangeres van de top!

Pukkelpop geruchten

Onder andere Major Lazer en Swedish House Maffia zijn grote kanshebbers voor het Pukkelpop festival. Ben je benieuwd welke andere artiesten nog kans maken voor een plekje op de line-up van het festival? Bekijk dan ons geruchten artikel over Pukkelpop.

Pukkelpop

Het Pukkelpop festival wordt dit jaar wederom in het Belgische Hasselt gehouden. Vorig jaar kondigde de organisatie aan dat de data van het festival verschuiven. Voor het eerst duurt het festival tot en met zondag in plaats van tot en met zaterdag. De traditionele opening op woensdag verdwijnt doordat het festival nu op donderdag begint. Van 15 tot en met 18 augustus kunnen muziekfans genieten van dit festival. De kaartverkoop van het festival is nog niet gestart. Onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots, Royal Blood en Billie Eilish zijn al aangekondigd. Wij van Festifun blijven je op de hoogte houden van het laatste Pukkelpop nieuws!

Tickets gaan vanaf maandag 25 februari om 13:00 uur in de verkoop via de website van Pukkelpop.

Meer informatie over het festival is te vinden via de website van Pukkelpop. Of op onze speciale Pukkelpop pagina.

Bron: Pukkelpop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *