pexels-photo-167636

Architects cancelen optreden Jera On Air omdat ze te laag op affiche staan

Een gebroken hart voor de organisatie van Jera On Air ! De Engelse metalcore band Architects annuleert hun optreden omdat ze te laag op het affiche staan. De organisatie liet dit vanmorgen weten in een verklaring.

Valentijnsdag eindigde wat minder leuk voor de organisatie van het Jera On Air festival. In een officiële verklaring laten ze weten dat de band Architects hun optreden op het festival heeft geannuleerd. De band vond dat ze te laag op de poster stonden en hebben daarom besloten hun optreden te annuleren. De officiële verklaring van de organisatie is hieronder te lezen:

De Architects hebben zelf ook een verklaring naar buiten gebracht: ” We waren geboekt als headliner voor het festival, maar na de meest recente aankondiging werden we niet zo op de poster gezet. Misschien lijkt dit een overdreven reactie, maar we hebben deze stap genomen omdat het een principekwestie voor ons is.”  De hele verklaring van de Architects is hieronder te lezen:

Architects

De Britse metalcore band Architects is een grote naam binnen het metalcore genre.Hun hit ‘Doomsday’ werd maar liefst 21 miljoen keer bekeken op Youtube. Maar je kent de band misschien ook van de nummers ‘Hereafter’, ‘Royal Beggars’ en ‘A Match Made In Heaven’.

Jera On Air

Jera On Air is een jaarlijks terugkerend muziekfestival in het Limburgse Ysselsteyn. In 2018 werd het festival bezocht door mensen van 40 verschillende landen. Het festival is flink aan het groeien en dat is ook terug te zien in de line-up van dit jaar. Het festival focust zich op de genres punkrock, metalcore en hardcore.

Het Jera On Air vindt dit jaar plaats van 27 t/m 29 juni. Onder andere Parkway Drive, Sum41 en De Heideroosjes zijn geboekt voor het festival. Tickets voor het festival zijn nog beschikbaar via de website van het festival.

Bron: Jera On Air 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *