pexels-photo-1190298

‘Cardi B en Troye Sivan mogelijk naar vijftigste editie Pinkpop’

De Amerikaanse rapper Cardi B en Australische zanger Troye Sivan komen mogelijk naar de vijftigste editie van het Pinkpop festival. Beiden artiesten zijn ook opvallend dicht in de buurt gedurende het Pinkpop weekend.

Heeft Pinkpop Cardi B weggekaapt van het WOO HAH festival?

Twee vernieuwend namen zijn opvallend dicht in de buurt gedurende het Pinkpop weekend. De meeste mensen gingen ervan uit dat Cardi B dit jaar een van de headliners zou zijn van het WOO HAH! festival. Afgelopen week maakte WOO HAH! de laatste namen bekend en hier zat Cardi B niet bij. Zou Pinkpop Cardi B hebben weggekaapt van het WOO HAH festival?

Wanneer we naar het tourschema van deze Amerikaanse rapper kijken lijkt het erop dat ze zeker in de buurt is gedurende het Pinkpop weekend! Op 1 juni geeft ze een show bij het Poolse Orange Warsaw festival. En op zaterdag 8 juni is de rapper te vinden op het Engelse Parklife festival. Er is dus een mogelijkheid dat de rapper op 9 of 10 juni te bewonderen is in Landgraaf.

Troye Sivan stond niet eerder op Pinkpop

Ook Troye Sivan heeft al een aantal festivals gepland voor de zomer van 2019. Hij is onder andere geboekt voor het Noorse Groos festival en het Finse Ruissalon telakka. Op 1 juni is de zanger samen met Cardi B te bewonderen op het Poolse Orange Warsaw festival.

Troye Sivan

De in Zuid- Afrika geboren Troye Sivan heeft inmiddels al veel beroepen uitgeoefend. Hij begon als Australische jeugdacteur in de X-men films. Na het acteren begon hij zijn eigen succesvolle Youtube kanaal. In de zomer van 2013 vertelde Sivan dat hij homosexueel is. Inmiddels focust Sivan zich vooral op muziek en heeft hij al een aantal hits op zijn naam staan. Hij werkte samen met Ariana Grande (Dance To This) , Martin Garrix (There For You) , Charli XCX (1999) en Lauv (I’m So Tired).

Cardi B

Nicki Minaj of toch Cardi B? Het is altijd een grote strijd tussen fans welke rapper nu beter,groter of belangrijker is. De Amerikaanse rapper Cardi B brak in juni 2017 door met de hit ‘Bodak Yellow’ waarmee ze in oktober 2017 de nummer 1 plek bereikte bij de Billboard Hot 100. De rapper werkte onder andere ook samen met Bruno Mars Maroon 5, ,Selena Gomez, DJ Snake, Bad Bunny en J. Balvin .

Ben je het overzicht even helemaal kwijt en wil je weten welke artiesten mogelijk naar Pinkpop komen? Bekijk dan onderstaande lijst even waar we alles van de afgelopen weken nog een keer mooi voor je hebben opgesomd.

Pinkpop 2019 geruchten overzicht tot nu toe:

Op onze Instagram pagina is ook nog een heel overzicht te vinden!

Pinkpop

Dit jaar vindt de vijftigste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Donderdag 14 februari lekte al naar buiten dat Palaye Royale naar het festival zou afreizen. Op vrijdag 20 februari vertelde de band Bazart dat ook zij naar Pinkpop afreizen. Ook Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra, Krezip, Tenacious D en Golden Earring zijn inmiddels aangekondigd voor het festival. Het festival vindt dit jaar van 8 t/m 10 juni plaats in het Zuid-Limburgse Landgraaf. De rest van de line-up wordt traditiegetrouw bekend gemaakt bij de persconferentie op 13 maart in Paradiso. Ticketverkoop start zaterdag 16 maart om 10:00 uur.

Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

 

Bron: Cardi B en Troye Sivan

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *