photo-1505224628533-c4fc42c389e0

Coachella maakt gehele line-up van 2020 bekend

Een van de meest bekende festivals ter wereld heeft vandaag de line-up bekendgemaakt voor 2020. Naast top headliners Rage Against The Machine, Frank Ocean en Travis Scott zijn ook andere grote namen zoals Calvin Harris, Flume, Thom Yorke, Lana Del Rey en meer aangekondigd voor het Amerikaanse festival.

Headliners en veel grote dance namen

De  headliners liegen er dit jaar niet om. Rage Against The Machine is terug van weg geweest maar ook Travis Scott en Frank Ocean hebben een headliner spot bemachtigd op het festival.

Ook de grote dance namen liegen er niet om. Onder andere Flume, Calvin Harris en Mura Masa komen naar het Amerikaanse festival.

Nederlandse trots

Er zijn dit jaar wederom ook een aantal Nederlandse bands te vinden op het Amerikaanse festival.  De Nederlandse band Satori zal een optreden geven op zondag 12 en 19 april. Ook de Turkse-Nederlandse band Altin Gün treedt op beide zondagen op.  De band Altin Gün werd eerder genomineerd voor een Grammy en stond in het voorprogramma van Tame Impala.

Veel grote, vrouwelijke artiesten

Ook dit jaar zijn de vrouwelijke artiesten wederom goed vertegenwoordigd op het festival. Zo kun je onder andere genieten van optredens van Charli XCX, Carly Rae Jepsen,  Lana Del Rey, Marina, Kim Petras, Jessie Reyez en nog veel meer.

Er zijn nog genoeg andere verrassingen te vinden op het affiche. Wat dacht je van Lewis Capaldi , Swae Lee, Mika, Big Sean, Alec Benjamin en Conan Gray? De hele line-up is hieronder te vinden. Welke van deze artiesten reizen ook door naar de Europese festivals?

Coachella

Het Amerikaanse Coachella festival is een van de meest bekende festivals ter wereld. Het festival wordt vaak het jonge Glastonbury festival genoemd. Coachella vindt altijd  plaats in het tweede en derde weekend van April. Het festival duurt dus altijd twee keer drie dagen. Elk jaar trotseren festivalgangers de Colorado woestijn om bij het festival te raken en de temperaturen op het festivalterrein lopen altijd op naar ongeveer 38 graden. In het verleden hebben onder andere Ariana Grande, Beyoncé , Lady Gaga, Eminem, Muse, Snoop Dogg , AC/DC en meer top artiesten opgetreden op het festival. Naast een geweldige line-up zijn er altijd veel gastartiesten en veel bekende artiesten die zelf het festival bezoeken. Ook veel influencers zijn jaarlijks te vinden op het Coachella festivalterrein.

Bron: Coachella

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *