pexels-photo-3052360

‘Coachella wordt verplaatst naar oktober’

Het slechte nieuws blijft helaas maar komen. Ook het Amerikaanse festival Coachella lijkt nu in gevaar te komen door het corona virus.

Het wereldberoemde festival Coachella trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar Californië. Dit jaar staat het festival gepland voor 10-12 april en 17-19 april maar volgens verschillende (betrouwbare) Amerikaanse media lijkt het erop dat het festival verplaatst gaat worden naar oktober.

Na de annuleringen van Ultra Miami, Tomorrowland Winter en het bekende South by Southwest festival lijkt het er nu ook op dat Coachella niet door zal gaan zoals gepland.

Het festival had dit jaar wederom een indrukwekkende line-up met Frank Ocean, Travis Scott, Calvin Harris, Rage Against The Machine en nog veel meer verrassende namen.

 

 

 

Coachella

Het Amerikaanse Coachella festival is een van de meest bekende festivals ter wereld. Het festival wordt vaak het jonge Glastonbury festival genoemd. Coachella vindt altijd  plaats in het tweede en derde weekend van April. Het festival duurt dus altijd twee keer drie dagen. Elk jaar trotseren festivalgangers de Colorado woestijn om bij het festival te raken en de temperaturen op het festivalterrein lopen altijd op naar ongeveer 38 graden. In het verleden hebben onder andere Ariana Grande, Beyoncé , Lady Gaga, Eminem, Muse, Snoop Dogg , AC/DC en meer top artiesten opgetreden op het festival. Naast een geweldige line-up zijn er altijd veel gastartiesten en veel bekende artiesten die zelf het festival bezoeken. Ook veel influencers zijn jaarlijks te vinden op het Coachella festivalterrein.

Bron: Variety

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *