37648527706_480af00557_h

Coldplay definitief niet naar Pinkpop 2020

De organisatie van Pinkpop heeft laten weten dat Coldplay definitief niet naar de 51ste editie van Pinkpop zal komen. 

De eventmanager bij Buro Pinkpop, Niek Murray, heeft aan festivalwebsite Festileaks laten weten dat Coldplay in 2020 niet te zien zal zijn op het Pinkpop festival. Hij meldt het volgende : “Het is slechts een gerucht, maar het enige wat wij kunnen zeggen is dat als een band besluit tóch later te gaan toeren, je daar aan vastzit.”

Vorig jaar cancelde Coldplay hun optreden op Pinkpop last-minute. Veel fans hoopten op een goedmakertje in 2020 maar die zit er niet aan te komen.

Nieuw album van Coldplay

Eind november brengt Coldplay hun nieuwe dubbelplaat ‘Everyday Life’ uit. Onder andere de nummers ‘Orphans’ en ‘Arabesque’ werden al eerder uitgebracht en beloven veel goeds voor het nieuwe album.

Pinkpop

Op 19, 20 en 21 juni vindt de 51ste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa! Op vrijdag 13 november werden Post Malone, Red Hot Chili Peppers, Disturbed, Zara Larsson, Keane en Deftones aangekondigd voor de 51ste editie. De kaartverkoop start zaterdag 23 november om 10:00.

Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Banner foto: Gemaakt door Raph_PH. Er zijn geen veranderingen aan de foto gemaakt. Een verwijzing naar de fotograaf kan hier worden gevonden.

Bron: Festileaks

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *