pexels-photo-529930

‘Dance’ mee met Sigma, Jon Hopkins en Amelie Lens op Pukkelpop!

Zojuist heeft Pukkelpop maar liefst 29 namen bekend gemaakt voor de line-up van de komende editie. Eergisteren maakte de organisatie rockartiesten bekend, gisteren pop- en hiphopartiesten. Vandaag is het de beurt aan dance!

De organisatie brengt 29 dance-artiesten naar het Belgische Hasselt om daar iedereen aan het dansen te krijgen. Het Engelse duo Sigma reizen af naar het Belgische festival en spelen op vrijdag 16 augustus. Een andere Engelse DJ, Jon Hopkins versterkt de line-up van vrijdag met een live set. Naast muzikant is hij ook producer. Zo heeft hij ook meegewerkt aan het album van Coldplay ‘Viva la Vida or Death and All His Friends‘. Tevens was hij het voorprogramma én openingsact van de band tijdens het gelijknamige wereldtournee van de band in 2008. Ook Modestep, Avalon EmersonAlison Wonderland, de New-Yorkse VolvoxJauz, de Nederlandse Job Jobse, Ekali en Agoria staan op de vrijdag te schitteren op Pukkelpop.

Opvallend: het Berlijnse duo Modeselektor is toegevoegd aan de vrijdag line-up. Gisteren maakte de organisatie bekend dat de 25-jarige Britse rapster Flohio naar Pukkelpop komt, zij staat ook op het vrijdag affiche van het festival. Zij heeft meegewerkt én gerapt aan de nieuwe plaat van het duo: Wealth.

Op zaterdag 17 augustus kunnen we nóg meer harde dj-sets verwachten van Chase & StatusHoney DijonHuneeJeremy UndergroundMeutePalms TraxSam Paganini, Sohn en The Black Madonna. Maar de dansschoenen kunnen ook aan voor de aangekondigde liveshows van Stephan BodzinCamo & Krooked en Ross From Friends.

De zondag line-up is aangevuld met de acts CamelphatJayda GJeff Mills & Tony AllenPan-PotSango en Amelie Lens.

Maar hier blijft het niet bij! Morgen om 16:00 komen er wat nieuwe namen uit de magische hoed van de organisatie van Pukkelpop.

Sigma

Het Engelse ‘drum and bass’ duo brak in 2014 internationaal door met hun nummer ‘Nobody To Love‘. In datzelfde jaar, brachten ze het nummer ‘Changing‘ aan die eveneens hoog eindigde in de wereldwijde hitlijsten. Ondertussen hebben ze al samengewerkt met artiesten zoals Tinie Tempah, Labrinth en met de Britse ‘boyband’ Take That.

Pukkelpop geruchten

Onder andere Major Lazer en Swedish House Maffia zijn grote kanshebbers voor het Pukkelpop festival. Ben je benieuwd welke andere artiesten nog kans maken voor een plekje op de line-up van het festival? Bekijk dan ons geruchten artikel over Pukkelpop.

Pukkelpop

Het Pukkelpop festival wordt dit jaar wederom in het Belgische Hasselt gehouden. Vorig jaar kondigde de organisatie aan dat de data van het festival verschuiven. Voor het eerst duurt het festival tot en met zondag in plaats van tot en met zaterdag. De traditionele opening op woensdag verdwijnt doordat het festival nu op donderdag begint. Van 15 tot en met 18 augustus kunnen muziekfans genieten van dit festival. De kaartverkoop van het festival is nog niet gestart. Onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots, Royal Blood en Billie Eilish zijn al aangekondigd. Wij van Festifun blijven je op de hoogte houden van het laatste Pukkelpop nieuws!

Tickets gaan vanaf maandag 25 februari om 13:00 uur in de verkoop via de website van Pukkelpop.

Meer informatie over het festival is te vinden via de website van Pukkelpop. Of op onze speciale Pukkelpop pagina.

Bron: Pukkelpop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *