photo-1457052271742-6b6b66887aeb

De 10 meest iconische muzikale Koningsdag optredens ooit

Helaas geen grote Koningsdag festivals vandaag in Nederland! Maar geen paniek. Wij van festifun hebben de tien meest iconische Koningsdag muziekoptredens ooit voor je verzameld!

1) Verdrietige Rita Ora eert gestorven dj Avicii

In 2018 heeft de zangeres Rita Ora de gestorven dj Avicii herdacht voor een vol Chasséveld gedurende het 538 Koningsdag festival. Met veel emoties en tranen zong ze het nummer Lonely Together.

2) Armin van Buuren & The Dutch King on the same stage

De koning en koningin klommen het podium op bij de wereldberoemde dj Armin van Buuren. Iconische beelden!

3) Snollebollekes zorgt voor viral Dumpert video’s

40.000 Duizend bewegende mensen van links naar rechts…Meer hoeven we niet te zeggen!

4) Davina Michelle en Snelle in een leeg Rijksmuseum

Vandaag wordt Koningsdag voor het eerst thuis gevierd in verband met de corona crisis. Rapper Snelle en zangeres Davina Michelle gaven vanmorgen een bijzonder intiem optreden in een leeg Rijksmuseum omringt met mooie kunstwerken! Het zogenoemde ING Koningsdagconcert zorgde voor een heleboel kijkers.

5) Armin van Buuren & Kensington treden samen op

De grootste Nederlandse Rockband en een van de meest beroemde dj’s ter wereld traden in 2017 samen op bij het 538 Koningsdag festival.

6)Koningslied met veel Nederlandse artiesten live vanuit Ahoy

In 2013 zongen een heleboel verschillende Nederlandse artiesten live het Koningslied vanuit de Ahoy in Rotterdam. Een iconische moment!

7)Martin Garrix live bij SLAM!Koningsdag

Met meer dan 65 miljoen views op Youtube is dit een van de meest bekeken optredens van Martin Garrix ooit. Hij bezorgde in 2014 het SLAM!Koningsdag publiek een fenomenale live-set!

8)Tiësto & Hardwell samen op een podium

De bekende dj’s Tiësto en Hardwell klommen in 2016 samen het podium op. Met een remix van het Wilhelmus en dansende oranje gangers is dit een van de meest iconische muzikale Koningsdag momenten ooit!

9)Little Mix bij 538 Koningsdag

En daar stonden ze opeens. Een van de grootste muzikale meidengroepen ter wereld ! De organisatie van 538 Koningsdag boekte de bekende Britse meidengroep Little Mix. Hits, hits en nog meer hits!

10) Heerlijke dj-set van dj Lost Frequencies

Een heerlijke set van de bekende dj Lost Frequencies van 2019 bij het SLAM!Koningsdag festival!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *