800px-Glastonbury_Festival_2011

Diana Ross naar vijftigste editie van Glastonbury festival

Vanmorgen maakte de organisatie van het wereldberoemde Glastonbury festival bekend dat zangeres Diana Ross een optreden zal gaan geven. De zangeres zal optreden als ‘legendary slot act’  op de Pyramid stage.

Via de social media van Glastonbury werd vanmorgen bekend gemaakt dat Diana Ross in 2020 naar Glastonbury zal komen. Ook mede-organisator Emily Eavis  liet op Twitter weten dat ze erg blij is met de boeking van Diana Ross. Dit jaar trad Kylie Minogue op als legendary slot act. Elke Glastonbury editie treedt er op de zondagmiddag een legendarische artiest op als legendary slot act.

Diana Ross

De Amerikaanse soulzangeres Diana Ross werd bekend met The Supremes. Ross heeft inmiddels als solozangeres zes nummer 1-hits gescoord op de Billboard Hot 100.  Ross was daarnaast ook te horen op de single ‘We Are The World (USA for Africa)’. Ze werkte onder andere samen met Lionel Richie aan het nummer ‘Endless Love’ en met Michael Jackson aan het nummer ‘A Brand New Day’.  Andere hits van deze top entertainer zijn ‘I’m Coming Out’ . ‘Upside Down’ en ‘Ain’t No Mountain High Enough’.

Glastonbury festival

Het Glastonbury festival is een van de meest bijzondere festivals ter wereld. Bijna elke muzieklegende heeft opgetreden op de bekende ‘Pyramid Stage’ van Glastonbury. Onder andere Muse, Coldplay, Beyoncé , Adele , Dolly Parton, Prince, Katy Perry, U2 en David Bowie hebben een optreden gegeven bij het festival. Het festival is jaarlijks binnen enkele minuten helemaal uitverkocht voordat er überhaupt een naam bekend is gemaakt. Het drie daagse festival heeft een festivalterrein van maar liefste 3,6 vierkante kilometer en verkoopt jaarlijks meer dan 150.000 kaarten. Het festival vindt volgend jaar plaats van 24 t/m 28 juni bij Worthy Farm. Glastonbury heeft ook iets groots te vieren want het festival bestaat volgend jaar vijftig jaar. Tickets voor het festival waren binnen een half uur uitverkocht.

Bron: Diana Ross en Glastonbury

Banner foto: Gemaakt door  JasswoodUk. De foto is niet bewerkt. Een verwijzing naar de foto kan hier worden gevonden.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *