pexels-photo-1301390

Do You Still Remember: Een historisch Pinkpop biertje

In tijden van onzekerheid rondom festivals, evenementen en concerten hebben wij op Festifun een nieuwe rubriek: ‘Do You Still Remember’? In deze rubriek gaan we langs de mooiste, grappigste of beste momenten van jouw favoriete festivals. Je kunt je favoriete,mooiste, grappigste, emotioneelste festival concert met ons delen door een mailtje te sturen naar redactie@festifunofficial.nl .  Vandaag: John Coffey op Pinkpop (2015).

Wie denkt aan John Coffey denkt aan biertjes vangen op Pinkpop. De band, onder leiding van David Achter de Molen, stond in 2015 voor de eerste en (voorlopig) laatste keer op Pinkpop. In 2015 deelden ze de line-up met onder andere Robbie Williams, The Script, Anouk en Avicii. De editie van dat jaar is uitverkocht en John Coffey speelt dan ook in een overvolle Brand Bier Stage.

Afbeeldingsresultaat voor pinkpop 2015

Pinkpop poster 2015

Het moment dat de band gaat rocken en begint met spelen staat de zanger op de handen van het publiek. Hij loopt over het publiek heen en er wordt een biertje richting de zanger gegooid. In plaats van het biertje te ontwijken, vangt de zanger van de Nederlandse band het biertje en drinkt hij het biertje op. De hele Brand Bier Stage gaat uit zijn dak en het filmpje gaat viral.

Dit was een van de laatste optredens van de band John Coffey. Begin 2016 kondigt de band aan dat ze voor onbepaalde tijd stoppen.

Binnenkort verschijnt er een nieuw artikel binnen deze nieuwe rubriek! Suggesties en/of tips voor het volgende item in deze rubriek ‘Do You Still Remember?’ zijn natuurlijk altijd welkom. Laat dit weten in de comments via Facebook of stuur ons een mailtje naar redactie@festifunofficial.nl . 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *