7f1509df-ee6d-44f2-9d55-a60d29dfce97

Do You Still Remember: Een spectaculair podium

In tijden van onzekerheid rondom festivals, evenementen en concerten hebben wij op Festifun een nieuwe rubriek: ‘Do You Still Remember’? In deze rubriek gaan we langs de mooiste, grappigste of beste momenten van jouw favoriete festivals. Je kunt je favoriete, mooiste, grappigste, emotioneelste festival concert met ons delen door een mailtje te sturen naar redactie@festifunofficial.nl.  Vandaag: de Boiler Room op Pukkelpop (2019).

Pukkelpop vierde in 2019 de 34ste editie van het festival. Net als andere jaren was er op de wei in Kiewit weer een groot scala aan muzieksoorten te horen. Van Post Malone en Tame Impala tot Royal Blood, bijna alle genres waren vertegenwoordigd op deze bijna uitverkochte editie van Pukkelpop. Echter was de echte highlight van dit jaar niet perse een act, maar een podium.

De meeste mensen die Pukkelpop wel al eens bezocht hebben zijn er mee bekend dat Pukkelpop elk jaar de Boiler Room omtovert tot een prachtige stage. Van duizenden discoballen, tot enorme led schermen; alles heeft de revue wel al eens gepasseerd. Daarom bedacht Pukkelpop in 2019 iets nieuws. Zo vulde de organisatie  de tent met 320 lasers en een heleboel grote spiegels, om zo ’s werelds grootste lasershow te creëren. Een nieuw Guinnes World Of Records record!

Dit fantastische podium werd gevuld met de beste acts uit de dancewereld, zoals Alison Wonderland, Jauz, Stephan Bodzin, Fischer en Amelie Lens. Dit zorgde voor een groots spektakel, waarvan de lasers over het hele terrein van Pukkelpop zichtbaar waren.

Binnenkort verschijnt er een nieuw artikel binnen deze nieuwe rubriek! Suggesties en/of tips voor het volgende item in deze rubriek ‘Do You Still Remember?’ zijn natuurlijk altijd welkom. Laat dit weten in de comments via Facebook of stuur ons een mailtje naar redactie@festifunofficial.nl

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *