Dua Lipa at The Palladium

‘Dua Lipa komt hoogstwaarschijnlijk naar Rock Werchter’

Het festivalseizoen is inmiddels afgelopen maar de geruchten voor de festivalnamen van 2020 zijn flink op gang gekomen. Een insider wist te melden dat zangeres Dua Lipa hoogstwaarschijnlijk op Rock Werchter zal optreden.

‘Werchter heeft haar op het oog en de kans is er in 2020’

Een insider wist in een forum te vermelden dat de organisatie van Werchter de zangeres graag zou willen boeken voor het festival en dat de kansen er ook zijn. Wanneer de zangeres ook daadwerkelijk naar Werchter komt zal ze sub- , of co -headliner zijn.  Wellicht zou de zangeres ook een optreden op Pinkpop kunnen geven aangezien dit festival ongeveer een week eerder plaatsvindt.

Dua Lipa : ‘See you soon’

Deze week postte de zangeres een foto op haar Instagram account met de tekst :  ‘A new era! Thank you for your patience. See you soon’. Hiermij lijkt de zangers te hinten naar nieuwe muziek en nieuwe (festival)shows. In het verleden heeft de zangeres al optredens gegeven op onder andere Sziget, Pukkelpop en Lowlands het zou daarom niet gek zijn om haar ook op Rock Werchter terug te zien. Pinkpop is hiermee ook een kanshebber omdat dit festival vlak voor Werchter wordt gehouden. Het blijft nog even afwachten of de zangeres ook daadwerkelijk te bewonderen is op Werchter maar de kans zit er goed in.

Dua Lipa

De Brits-Kosovaarse zangeres Dua Lipa is inmiddels een van de grootste pop artiesten van dit moment. Ze scoorde hit na hit en werkte onder andere samen met Sean Paul, Martin Garrix, Diplo, Mark Ronson, Calvin Harris en nog veel meer top artiesten. Ze trad in 2018 op bij het grote dance festival Tomorrowland, gaf optredens op Pukkelpop en Lowlands, droeg kleding van Stromae in een van haar videoclips, organiseerde haar eigen festival en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Om maar een paar van haar hits te noemen:  ‘New Rules’, ‘IDGAF’ , ‘Blow Your Mind (Mwah)’ , ‘Electricity’, ‘Be The One’ , ‘Scared To Be Lonely’ en nog veel meer top nummers.

Rock Werchter

De kaartverkoop voor Rock Werchter is nog niet gestart. Rock Werchter vindt in 2020 plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli . Namen voor de editie van 2020 moeten nog bekend worden gemaakt. De organisatie heeft wel al bekend gemaakt dat Taylor Swift headliner is van het eendaagse festival Werchter Boutique. Vorige week vrijdag maakte de organisatie bekend dat er eenmalig een Werchter Boutique pop-up festival zal plaatsvinden waarvoor Billie Eilish is aangekondigd als headliner. Eerder traden onder ander P!NK, Bastille, The Cure, Linkin Park, Metallica, Pearl Jam, The Chainsmokers en meer artiesten op bij Rock Werchter. Het festival heeft jaarlijks een van de beste line-ups van de hele wereld.

Bron: Dua Lipa

Banner foto: Gemaakt door Justin Higuchi . Verwijzing naar foto (foto is niet aangepast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *