pexels-photo-92080

Ed Sheeran in de buurt gedurende Pinkpop weekend!

Het is zaterdag dus tijd voor een twee wekelijks Pinkpop gerucht! De wereldberoemde zanger Ed Sheeran heeft een opvallend gat in zijn tourschema gedurende het Pinkpop weekend. Toeval of serieuze kanshebber?

De wereldberoemde zanger Ed Sheeran heeft een opvallend gat in zijn tourschema. In het tourschema is te zien dat hij op 8,9 en 10 juni nog niks gepland heeft. En ja hoor dat is precies gedurende het Pinkpop weekend! Is dit toeval of een serieuze kanshebber? Een deel van het tourschema is hieronder te zien. Je kunt het schema ook terug vinden op de website van Ed Sheeran.

Waarom kan het wel?

Jan Smeets heeft vaker aangegeven dat hij Ed Sheeran nog wel een keer  terug zou willen zien op het Pinkpop podium. In 2014 stond Sheeran namelijk nog op de mainstage van het festival. Verder vindt Sheeran het niet erg om op festivals te spelen. Hij is inmiddels al aangekondigd voor het Firenze Rocks en Sziget festival.

Waarom kan het niet?

Ed Sheeran geeft deze zomer grote stadionshows waarbij veel materialen moeten worden vervoerd. Sheeran speelt voor en na het Pinkpop weekend in Spanje het zou om logistieke redenen onlogisch zijn om tussendoor naar Nederland af te reizen.

Ed Sheeran

De Britse singer-songwriter Ed Sheeran is momenteel een van de meest invloedrijke artiesten op de wereld. Hij schreef nummers voor Taylor Swift, Justin Bieber en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vorig jaar verkocht hij twee keer de Amsterdam arena uit in minder dan een halfuur. Hij scoorde mega hits met ‘A Team’, ‘Perfect’, ‘Thinking Out Loud’ , ‘Photograph’, ‘Shape Of You’, ‘Galway Girl’ en het rijtje blijft maar doorgaan! Hij speelde in Game Of Thrones, won Grammy’s en nog veel meer! Kortom: een top artiest!

 

Wil je weten wat de achterliggende betekenis is van het wereldberoemde lied ‘A Team’  van Ed Sheeran? Lees dan onze Throwback Thursday rubriek terug van afgelopen donderdag!

Ben je het overzicht even helemaal kwijt en wil je weten welke artiesten mogelijk naar Pinkpop komen? Bekijk dan onderstaande lijst even waar we alles van de afgelopen weken nog een keer mooi voor je hebben opgesomd.

Pinkpop 2019 geruchten overzicht tot nu toe:

Op onze Instagram pagina is ook nog een heel overzicht te vinden!

Pinkpop

Dit jaar vindt de vijftigste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Donderdag 14 februari lekte al naar buiten dat Palaye Royale naar het festival zou afreizen. Op vrijdag 20 februari vertelde de band Bazart dat ook zij naar Pinkpop afreizen. Ook Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra, Krezip, Tenacious D en Golden Earring zijn inmiddels aangekondigd voor het festival. Het festival vindt dit jaar van 8 t/m 10 juni plaats in het Zuid-Limburgse Landgraaf. De rest van de line-up wordt traditiegetrouw bekend gemaakt bij de persconferentie op 13 maart in Paradiso. Ticketverkoop start zaterdag 16 maart om 10:00 uur.

Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron: Ed Sheeran

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *