21563783141_2c5477db3e_o

Ellie Goulding naar Werchter Boutique!

Groot nieuws vanuit het Werchter bureau! Niemand minder dan zangeres Ellie Goulding is toegevoegd aan de line-up van het Werchter Boutique festival.

Na een aankondiging van Taylor Swift als headliner en 5 Seconds of Summer als support act leek het erop dat de grote namen al bekend waren gemaakt. Maar niets is minder waar! Ook Ellie Goulding is nu toegevoegd aan de line-up! De organisatie belooft binnenkort nog meer namen bekend te maken.

Ellie Goulding

De Britse zangeres Ellie Goulding heeft inmiddels al flink wat hits op haar naam staan. Ze is onder andere bekend van de hits ‘I Need Your Love‘, ‘Lights‘ , ‘Love Me Like You Do‘  en ‘Burn‘. Ze won verschillende internationale awards en is ook in 2020 weer op een aantal Europese festivals te zien. Een meezing festijn gegarandeerd!

Werchter Boutique 

Het eendaagse festival Werchter Boutique vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 juni. Onder andere 5SOS, Taylor Swift en Ellie Goulding zijn aangekondigd voor het festival. Tickets voor het festival zijn nog te koop via de website van Werchter Boutique. Golden Circle tickets zijn inmiddels uitverkocht.

Bron: Werchter Boutique

Bannerfoto: Gemaakt door Kayla Johnson . Er zijn geen veranderingen aan de foto gemaakt. Een verwijzing naar de foto kan hier worden gevonden.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *