Eric_Clapton_live_on_acoustic_guitar

Eric Clapton in juni 2020 naar Ziggo Dome, Sportpaleis en meer!

Op de website van ‘Whereiseric.com’ is een tourschema verschenen van de Britse zanger Eric Clapton. Uit dit tourschema blijkt dat de zanger in juni 2020 onder andere afreist naar Nederland, België en Italië. 

Een gevarieerd tourschema

Clapton begint zijn tournee op 29 mei in Praag, Tsjechië en eindigt zijn tour op 30 juni in Moskou, Rusland.

Het hele tourschema is hier terug te vinden. Bij elke show is ook terug te vinden wanneer de kaarten in de verkoop gaan. Kaarten voor de shows in het Sportpaleis en de Ziggo Dome gaan 11 oktober in de verkoop.

Festivals grijpen mis

Het is opvallend dat de show van Eric Clapton plaatsvindt gedurende het Pinkpop weekend. Festivals zoals Pinkpop en Rock Werchter hadden wellicht graag Clapton willen verwelkomen op hun festivals. Clapton kiest er uiteindelijk toch voor om alle festivals over te slaan en verschillende concertzalen in 2020 te gaan bezoeken.

Eric Clapton

De Britse gitarist en zanger Eric Clapton braak al in de jaren 70 door. Met veel verschillende albums is Eric Clapton inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire (en beste) artiesten van de blues- en rockmuziek. Enkele van zijn hits zijn ‘Cocaine’, ‘Wonderful Tonight’ en ‘Tears in Heaven’.  Vorig jaar maakte de 74- jarige muzikant nog bekend dat hij doof begint te worden maar dat hij niet van plan is om te stoppen met het maken van muziek.

 

Bron: whereseric.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *