pexels-photo-736355

Extra concert op de donderdagavond voor driedaagse Bospop

De organisatie van Bospop heeft bekendgemaakt dat het festival in 2020 wederom drie dagen zal duren. Daarnaast zal er op donderdag een speciaal los concert zijn van een grote artiest.

Camping langer open en uitbreiding van terrein

Het losse concert zal op donderdag 9 juli plaatsvinden. Vanwege het extra concert zal  het terrein worden uitgebreid, worden er extra bar- en eetgelegenheden geplaatst en zal de camping een dag eerder opengaan.  Het valt dus te verwachten dat de desbetreffende artiest past bij de muziekstijl van het Bospop festival.

In een Facebook bericht laat de organisatie weten dat er een grote artiest zal optreden op de donderdagavond vlak voor het driedaagse Bospop. Tickets voor dit extra concert worden los verkocht via MOJO. Een weekendticket van Bospop geldt dus alleen voor vrijdag t/m zondag.

Wie deze artiest is heeft MOJO nog  niet bekendgemaakt. Volgende maand zal MOJO bekendmaken welke artiest er op de donderdagavond zal gaan optreden. Wij van Festifun houden je op de hoogte van de laatste geruchten.

Bospop

Het jaarlijkse Bospop festival vindt altijd plaats in het Limburgse Weert. Dit jaar breidde het festival uit van twee naar drie dagen. Daarnaast werden het terrein en de rocktent groter gemaakt. De muziekgenres van het festival zijn overwegend hardrock, progressieve rock en classic rock. De eerste editie van het festival vond plaats in 1980 en inmiddels zijn er al 39 edities geweest. Volgend jaar vindt het festival plaats van 10 t/m 12 juli. In het verleden hebben onder andere Live, Zucchero, Toto, Skunk Anansie, Madness, Doe Maar, Nena  en Simple Minds er opgetreden.

Bron: Bospop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *