19030758_1864294093788288_7030539893864627021_n

Festifun live aanwezig bij de Pinkpop perspresentatie met een live-blog!

Aanstaande woensdag wordt traditiegetrouw de line-up bekendgemaakt van de vijftigste editie van het Pinkpop festival. Wij zullen hier live bij aanwezig zijn en verslag doen via Facebook, Instagram, Twitter en een live-blog!

Kun je niet aanwezig zijn bij de Pinkpop perspresentatie? Geen paniek…in onderstaande live-blog houden we je op de hoogte van het laatste nieuws!

Vanaf woensdagochtend 07:00 zullen we op onderstaande live-blog de laatste berichten plaatsen over de Pinkpop perspresentatie, zelfbevestigingen van artiesten, en nog veel meer! 

Ben je inmiddels benieuwd welke artiesten een grote kans hebben om een bezoek te brengen aan Pinkpop? Bekijk dan onderstaande lijst even waar we alles van de afgelopen weken nog een keer mooi voor je hebben opgesomd.

Pinkpop 2019 geruchten overzicht tot nu toe:

Op onze Instagram pagina is ook nog een heel overzicht te vinden!

Pinkpop

Dit jaar vindt de vijftigste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Donderdag 14 februari lekte al naar buiten dat Palaye Royale naar het festival zou afreizen. Op vrijdag 20 februari vertelde de band Bazart dat ook zij naar Pinkpop afreizen. Ook Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra, Krezip, Tenacious D en Golden Earring zijn inmiddels aangekondigd voor het festival. Het festival vindt dit jaar van 8 t/m 10 juni plaats in het Zuid-Limburgse Landgraaf. De rest van de line-up wordt traditiegetrouw bekend gemaakt bij de persconferentie op 13 maart in Paradiso. Ticketverkoop start zaterdag 16 maart om 10:00 uur.

Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron: Festifun

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *