pexels-photo-1179581

Foo Fighters, The National en Liam Gallagher naar Europese festivals in 2021

Belovend nieuws voor Europese festivals volgend jaar. Drie grote namen in de muziekwereld geven aan volgend jaar alsnog hun Europese tournee te maken.

Ondanks de afgelastingen van festivals door de corona crisis kunnen we ons al langzaam verheugen op de festivals in 2021. De geruchtmolen voor 2021 is namelijk al op gang gekomen en een aantal artiesten hebben al datums voor 2021 bekendgemaakt!

Eerder maakte Pearl Jam al bekend dat ze hun hele tournee naar 2021 hebben verplaatst.

Liam Gallagher

Dit jaar zou hij onder andere optreden bij Lowlands en het Rock Werchter festival. De ex-Oasis zanger is nu bevestigd voor het Rock In Lisboa festival in 2021. Hierdoor is er een grote kans dat de zanger volgend jaar alsnog gewoon te zien is op het Rock Werchter en Lowlands festival.

Foo Fighters

De Amerikaanse rockband Foo Fighters verplaatst vrijwel hun hele festival tournee naar 2021. De shows bij onder andere Festival de Nimes, Rock in Rio Lisbon en I-days festival vinden nu plaats in 2021. De nieuwe festivalshows zijn hieronder terug te lezen:

The National

Ook de indierockband The National komt met goed nieuws en bevestigt hun komst voor het Rock In Rio Lisboa festival voor 2021. The National stond al geboekt voor het Nederlandse Best Kept Secret festival. De kans is dus groot dat ze volgend jaar alsnog naar Best Kept Secret komen.

The National

De Amerikaanse indierockband werd al in 1999 opgericht. Het eerste album stamt alweer uit 2001 genaamd ‘The National’. De band brak pas na het uitbrengen van hun vierde album ‘Boxer’ echt door! De hit ‘I Need My Girl’ is al meer dan 11 miljoen keer bekeken op Youtube.

Bron: Rock In Rio Lisboa

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *