pexels-photo-426976

Gladiolen festival herbevestigt de volledige line-up voor 2021!

Belovend nieuws voor Europese festivals volgend jaar. Grote namen in de muziekwereld geven aan volgend jaar alsnog hun Europese tournee te maken. Ook het Gladiolen festival kan met goed nieuws. De organisatie van het festival herbevestigt de gehele line -up van 2020 voor 2021!

Het festival in Olen zou dit jaar plaatsvinden op 29 en 30 mei 2020. Echter is dit in verband met de Corona crisis verplaatst naar 21 en 22 mei 2021, waarbij zelfs de gehele line-up wordt bewaard.

Van Joost tot Goose tot Equal Idiots en meer!

Zo keren op 21 mei onder andere Joost, Equal Idiots, Goose en Black Leather Jacket terug naar Olen. Daarnaast zullen alle andere artiesten terugkeren naar Gladiolen

Op zaterdag 22 mei keren onder andere Portland, Compact Disk Dummies en De Kreuners terug naar het Belgische festival. Ook op deze dag zullen alle andere artiesten die eigenlijk dit jaar op het festival zouden hebben gestaan terugkeren.

Gladiolen festival

Gladiolen festival is een Belgisch festival dat jaarlijks plaatsvindt in Olen en elk jaar ongeveer 18.000 bezoekers per dag trekt. Op de laatste editie in 2019 stonden onder andere Arsenal, Emma Bale, Triggerfinger en K’s Choice.

Bron: Gladiolen festival

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *