pexels-photo-1179581

Glastonbury strikt onder andere Miley Cyrus, The Cure, Janet Jackson en The Killers

De organisatie van een van de meest iconische festivals ter wereld heeft vandaag een aantal nieuwe namen bekend gemaakt. Onder andere Snow Patrol,Janet Jackson, Christine& The Queens, The Killers en The Chemical Brothers zijn aangekondigd voor het Glastonbury festival.

Naast deze grote artiesten kun je ook genieten van nieuwe muzieksterren zoals Sigrid, King Princess , Lizzo, Anne-Marie en Billie Eilish. Ook de echte popfans kunnen genieten van de beste muziek want Bastille, Years& Years, Hozier, George Ezra en Miley Cyrus zijn ook van de partij!

Miley Cyrus

De Amerikaanse actrice en zangeres Miley Cyrus heeft inmiddels al heel veel hits gescoord. Je kent haar misschien van de nummers ‘Malibu’, ‘We Can’t Stop’, ‘Wrecking Ball’ en ‘Party In The U.S.A.’ . Ze speelde ook de wel bekende Hannah Montana ! Cyrus heeft drie nummer een albums gescoord bij de US Billboard 200 met de albums ‘Miley Cyrus’, ‘Breakout’ en ‘Bangerz’. Het nummer ‘Wrecking Ball’ is meer dan 991 miljoen keer beluisterd op Youtube!

Glastonbury festival

Het Glastonbury festival is een van de meest bijzondere festivals ter wereld. Bijna elke muzieklegende heeft opgetreden op de bekende ‘Pyramid Stage’ van Glastonbury. Onder andere Muse, Coldplay, Beyoncé , Adele , Dolly Parton, Prince, Katy Perry, U2 en David Bowie hebben een optreden gegeven bij het festival. Het festival is jaarlijks binnen enkele minuten helemaal uitverkocht voordat er überhaupt een naam bekend is gemaakt. Het drie daagse festival heeft een festivalterrein van maar liefste 3,6 vierkante kilometer en verkoopt jaarlijks meer dan 150.000 kaarten. Het festival vindt dit jaar plaats van 26 t/m 30 juni  bij Worthy Farm.

Bron: Glastonbury festival

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *