©Lars Deckers - Concert Glennis Grace

Glennis Grace kondigt nieuwe Whitney-concerten aan

In oktober 2018 stond Glennis Grace maar liefst 2 avonden voor een uitverkochte AFAS Live met haar Whitney tributeconcerten. Wegens overweldigend succes keert de zangeres in 2019 terug.

Tijdens de concerten van 5 en 7 oktober wist Glennis de hits van Whitney voor 11.000 bezoekers op een ongekende wijze ter gehoren te brengen met haar enorme stemgeluid en bezieling.  Uit de lovende recensies bleek dat de muziek van Whitney uit de jaren 80 en 90 nog steeds heel wat mensen in vervoering brengt.

Wegens dit succes kondigde Glennis recent extra concerten aan die plaats zullen vinden in Ahoy Rotterdam op 6 en 8 september. ”Het blijft onwerkelijk en een eer dat er zoveel animo is voor de show!”, reageert de zangeres enthousiast. ”Ik vind het echt fantastisch om dit te mogen doen, om alles te geven voor dat ene doel; Whitney Houston en haar prachtige, tijdloze muziek eren.”

©Lars Deckers – Concert Glennis Grace

Daarnaast trekt Glennis met haar show op 26 oktober naar de Antwerpse Lotto Arena. ”Er komen ook veel verzoeken uit het buitenland voor de show, dus wie weet waar we nog terecht komen met deze tribute”, meldt Glennis.

Voor tickets en info ga je naar: whitneytribute.nl

Bron: Glennis Grace

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *