pexels-photo-1405422

Groot urban festival Vestiville op laatste moment afgelast!

Het nieuwe grote Urban festival Vestiville zou aankomend weekend van start gaan in het Belgische Lommel.  Om 17:00 werd besloten dat het festival op het laatste moment niet doorgaat! Het lijkt haast wel Fyre festival 2.0.

In het Kristalpark in Lommel zouden 40.000 bezoekers verwacht worden. Inmiddels is bekend dat het hele festival niet door zal gaan. Er zijn fans gekomen van Luxemburg, Nederland, België en zelfs Duitsland. Veel festivalgangers zijn al op of rondom het terrein en weten nu verder niet wat de bedoeling is. Vestiville laat via een Facebook verklaring weten dat het geld van alle tickets zal worden terugbetaald.

Onder andere Jason Derulo, Future, Migos en Cardi B zouden een optreden gaan geven op het nieuwe grote Belgische festival.

A$AP Rocky meldde zich eerder vandaag

De Amerikaanse rapper Rakim Mayers beter bekend als A$AP Rocky zou een van de grote headliners worden van het Vestiville festival. Door de onduidelijkheden over het festival besloot de rapper vanmorgen om zijn headline-show voor vanavond niet door te laten gaan. Via onderstaande Twitter bericht maakte hij bekend dat hij in verband met productionele redenen niet gaat optreden.

 

Cardi B

Nicki Minaj of toch Cardi B? Het is altijd een grote strijd tussen fans welke rapper nu beter,groter of belangrijker is. De Amerikaanse rapper Cardi B brak in juni 2017 door met de hit ‘Bodak Yellow’ waarmee ze in oktober 2017 de nummer 1 plek bereikte bij de Billboard Hot 100. De rapper werkte onder andere ook samen met Bruno Mars Maroon 5, ,Selena Gomez, DJ Snake, Bad Bunny en J. Balvin .

Vestiville

Met onder andere Cardi B, Jason Derulo, Migos en Future op de poster, beloofde Vestiville een van de nieuwe grote Urban festivals van Europa te worden. Meer informatie over het nieuwe festival is hier te vinden. Of er volgend jaar wel een editie van Vestiville zal plaatsvinden is nog niet bekendgemaakt.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *