1200px-GNR_London_Stadium_2017_3_(cropped)

Guns’N’Roses derde headliner voor Pinkpop 2020

Vandaag heeft de organisatie van Pinkop de laatste headliner bekendgemaakt. Na Red Hot Chili Peppers en Post Malone ontbrak nog een echte gitaren act. Met Guns’N’Roses is er nu ook een stevige gitaar headliner toegevoegd aan het affiche.

Met de aankondiging van Guns’N’Roses begint het Pinkpop affiche flink vorm te krijgen. De rockers spelen op zondag 21 juni en sluiten het festival af.

Met acts zoals Post Malone, 5SOS, Volbeat, Red Hot Chili Peppers, Lost Frequencies, Keane, Kensington en nog veel meer belooft het weer een mooie editie te worden.

Pinkpop

Op 19, 20 en 21 juni vindt de 51ste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa! Op woensdag 13 november werden Post Malone, Red Hot Chili Peppers, Disturbed, Zara Larsson, Keane en Deftones aangekondigd voor de 51ste editie. Later werden ook onder andere Twenty One Pilots, Lost Frequencies, 5SOS en Kensington toegevoegd aan de line-up. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Eerder kondigde Volbeat zichzelf al aan gedurende hun show in de Ziggo Dome

Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron: Pinkpop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *