20659238930_6db6f92e16_b

Harry Styles in mei naar Ziggo Dome en Antwerps Sportpaleis

De bekende zanger Harry Styles zal in mei volgend jaar te bewonderen zijn in onder andere de Ziggo Dome en het Antwerps Sportpaleis.

Vandaag maakte Harry Styles via onder andere Twitter zijn nieuwe tour ‘Love On Tour’ bekend. Zijn tour start op 15 april in het Engelse Birmingham en eindigt op 30 mei in het Oostenrijkse Wenen. Op 6 mei is hij in de Ziggo Dome te bewonderen en op 25 mei in het Antwerps Sportpaleis. Hij neemt King Princess mee als special guest voor zijn gehele tour.

Tickets?

American Express kaarthouders en pre-sales van Engeland en Ierland beginnen op maandag 18 november. De reguliere kaartverkoop vindt plaats op vrijdag 22 november. Kaartjes kunnen hier gekocht worden.

Harry Styles

De Britse singer-songwriter en acteur Harry Styles is inmiddels erg geliefd bij de meeste tienermeiden. Harry Styles brak door met zijn deelname aan het zevende seizoen van de Britse X-Factor.  Later werd Harry gekoppeld aan de boyband One Direction waar hij de hele wereld mee heeft rondgereisd. In december 2015 werd bekend dat One Direction zou gaan stoppen en alle leden zouden gaan werken aan een solo carrière. Harry bracht op 12 mei 2017 zijn debuutalbum uit genaamd ‘Harry Styles’ met de hits ‘Sign Of Times’ en ‘Kiwi’. Recentelijk bracht de zanger het nummer ‘Lights Up’ uit.

Banner foto: Gemaakt door Ashley Newby. Een verwijzing naar de originele foto kan hier worden gevonden. Er zijn geen aanpassingen aan de foto verricht.

Bron: Ziggo Dome en Antwerpse Sportpaleis

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *