photo-1552234876-5fb207d6242b

Insider: “Eminem annuleerde wederom gehele Europese tournee al voor corona crisis”

Het leek er bijna zeker op dat rapper Eminem dit jaar dan eindelijk naar een aantal Europese festivals zou komen. Volgens betrouwbare insiders zou hij zijn gehele tour vlak voor de corona crisis weer hebben geannuleerd.

Het blijft vreemd. Pinkpop boekte Eminem in 2019 maar toen annuleerde hij zijn tournee plotseling. Waardoor het festival noodgedwongen een nieuwe headliner moest zoeken. In 2020 leek onder andere Sziget festival de rapper gestrikt te hebben. Nu blijkt dat Eminem zijn gehele tournee vlak voor de corona crisis weer geannuleerd had. Fans zijn radeloos en weten niet waarom de rapper steeds zijn Europese shows annuleert. De rapper staat bekend om zijn exclusieve optredens en grote bedragen die hij vraagt voor (festival)optredens.

Stelt de rapper teveel eisen?

De rapper gaf wel optredens in onder andere Australië maar Europa bleek hem steeds weer niet te kunnen strikken. Een insider geeft aan dat de rapper doet waar hij zin in heeft. “Op een dag heeft hij zin in een paar Europese shows. Een week later heeft hij slechte zin en annuleert hij weer zijn hele tournee.” Of betalen Europese festivals hem te weinig? Houdt hij niet van Europa? Of krijgt hij niet zijn favoriete eten backstage? Het blijft gissen maar we hopen de rapper in de toekomst alsnog te kunnen bewonderen op Europese festivals.

Eminem

De Amerikaanse rapper,acteur en producer Eminem, ook wel bekend als Slim Shady is inmiddels een van de grootste rappers ter wereld. Enkele van zijn bekende nummers zijn ‘My name is‘ , ‘Guilty conscience‘ , ‘Stan‘ en ‘The real Slim Shady‘. Recentelijk bracht Eminem nog plotseling een nieuw album uit genaamd ‘Music to Be Murdered By’.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *