Eminem-01

Insiders weten het vrijwel zeker: rapper Eminem naar Sziget 2020

Het Sziget festival heeft nog geen namen aangekondigd voor het festival. Midden februari worden de eerste namen verwacht maar insiders lijken het bijna zeker te weten. Rapper Eminem is een van de Sziget headliners.

Twee betrouwbare insiders hebben laten weten dat rapper Eminem een van de grote headliners is van Sziget 2020.

Is dit gerucht realistisch?

Recentelijk bracht Eminem nog plotseling een nieuw album uit genaamd ‘Music to Be Murdered By’. In 2018 bracht hij nog het album ‘Kamikaze‘ uit en in 2017 ‘Revival’. Over een tekort aan nieuwe muziek hoeven we dus niet te spreken. Opvallend is dat met deze drie nieuwe albums op zak Eminem nog geen concerten in Europa heeft gegeven. Na een annulering voor het Pinkpop festival in 2019 zou het heel goed kunnen dat de rapper in augustus 2020 langs een aantal Europese festivals zal gaan waaronder Sziget.

Past Eminem binnen het Sziget festival?

Ja zeker! De laatste jaren zijn er steeds meer grote rappers op het Sziget festival te zien. Zo gaf vorig jaar de rapper Post Malone een headline show op het festival en in 2018 gaf rapper Kendrick Lamar een  optreden gedurende het zeven daagse festival.

Waarom kan het niet?

Eminem is een erg grote en dure naam. De rapper staat bekend om zijn exclusieve optredens en grote bedragen die hij vraagt voor (festival)optredens. Het is nog maar de vraag of Sziget daadwerkelijk de rapper ook zou kunnen boeken. Desondanks is de desbetreffende insider die dit verteld heeft erg betrouwbaar en serieus.

Eminem kan volgens ons inmiddels met potlood opgeschreven worden voor het Sziget festival!

Eminem

De Amerikaanse rapper,acteur en producer Eminem, ook wel bekend als Slim Shady is inmiddels een van de grootste rappers ter wereld. Enkele van zijn bekende nummers zijn ‘My name is‘ , ‘Guilty conscience‘ , ‘Stan‘ en ‘The real Slim Shady‘. Recentelijk bracht Eminem nog plotseling een nieuw album uit genaamd ‘Music to Be Murdered By’.

Sziget

Het Sziget festival is één van de grootste festivals ter wereld. Maar waarom is dit festival zo bijzonder? Het festival duurt zeven dagen lang en vindt plaats op het Óbuda- eiland. Het Óbuda-eiland is gelegen in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Verwacht vuurwerk, veel verschillende nationaliteiten, kleur en gezelligheid! In totaal zijn er meer dan 1000 acts verspreid over tientallen podia op het eiland. Behalve muziek is er ook ruimte voor onder andere circus acts, theater en dans. In 2019 jaar traden onder andere Ed Sheeran, Post Malone, Martin Garrix, Foo Fighters en Twenty One Pilots op. Het Sziget festival vindt dit jaar plaats van 5 augustus t/m 11 augustus 2020. Meer informatie over het festival kun je vinden op onze speciale Sziget pagina, en anders op de site van Sziget.

Banner foto:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *