800px-Iron_Maiden_2010

Iron Maiden komt naar Weert met Legacy of the Beast-tour

Iron Maiden zal met de Legacy of the Beast-tour een los concert geven vlak voor het Bospop festival. MOJO maakte vandaag bekend dat de Britse band samen met een aantal speciale gasten zal gaan optreden op het evenemententerrein in Weert.

Combineren van Bospop en Iron Maiden concert

Op donderdag 9 juli 2020 zal Iron Maiden een speciaal los concert gaan geven vlak voor het Bospop festival. De bands Airbourne en Alter Bridge zijn aangekondigd als special guests voor het concert. Iron Maiden staat bekend om de grote producties. Verwacht vuurwerk, vliegtuigen, lichtshows en vooral gitaren!

Een dag later begint het Bospop festival. Wanneer je het concert van Iron Maiden wilt combineren met het Bospop festival kan dit prima, de campings van Bospop gaan volgend jaar namelijk een dag eerder open.

 

Tickets?

Dinsdag 12 november vindt de speciale MOJO pre-sale plaats. Mensen die zich inschrijven voor de speciale MOJO metal nieuwsbrief krijgen toegang tot de presale. Je kunt je tot maandag 11 november 17.00 uur inschrijven voor de presale. Op donderdag 14 november start de reguliere verkoop. Tickets kunnen hier gekocht worden.

Iron Maiden

De Britse metalband Iron Maiden is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste metalbands ter wereld. Wereldwijd heeft de band meer dan 100 miljoen albums weten te verkopen en inmiddels hebben ze op elk groot festival opgetreden. Een aantal bekende hits van de band zijn onder andere ‘The Evil that Men Do’, ‘The Trooper’ , ‘The Number of the Beast’ en ‘Run to the Hills’.

Bospop

Het jaarlijkse Bospop festival vindt altijd plaats in het Limburgse Weert. Dit jaar breidde het festival uit van twee naar drie dagen. Daarnaast werden het terrein en de rocktent groter gemaakt. De muziekgenres van het festival zijn overwegend hardrock, progressieve rock en classic rock. De eerste editie van het festival vond plaats in 1980 en inmiddels zijn er al 39 edities geweest. Volgend jaar vindt het festival plaats van 10 t/m 12 juli. In het verleden hebben onder andere Live, Zucchero, Toto, Skunk Anansie, Madness, Doe Maar, Nena  en Simple Minds er opgetreden.

Bannerfoto gemaakt door ceedub13. Er zijn geen veranderingen gemaakt aan de foto. Een link naar de auteur van de foto is hier te vinden. 

Bron: MOJO en Iron Maiden

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *