pexels-photo-1120162

J.Balvin, G-Eazy , Swedish House Maffia en meer naar Open’er Festival

Vandaag kondigde de organisatie van het Open’er Festival 8 nieuwe namen aan. Onder andere Jorja Smith en J.Balvin zijn aangekondigd voor het festival.

Ook IDLES, Flatbush Zombies, RosalĂ­a en Kamasi Washington werden aangekondigd voor het festival. Eerder werden onder andere The 1975 en Vampire Weekend aangekondigd.

Kanshebbers voor Rock Werchter

Het Open’er festival vindt slechts enkele dagen na Rock Werchter plaats. Hierdoor delen de festivals vaak een aantal namen. Zoals The 1975, deze band staat op zowel Rock Werchter als op Open’er.

J.Balvin

De Colombiaanse zanger is onder andere bekend van de hit ‘Say My Name’ waar hij samenwerkte met David Guetta en Bebe Rexha. Ook is hij bekend van het nummer ‘Mi Gente’ waar hij samenwerkte met BeyoncĂ©.

Open’er Festival

Het Open’er festival vindt elk jaar plaats in het Poolse Gdynia. Het festival won de Best Major European Festival Award en is inmiddels flink gegroeid. Dit jaar vindt het festival plaats van woensdag 3 juli tot en met zaterdag 6 juli. Onder andere Travis Scott, Diplo , Robyn en Kodaline werden al eerder aangekondigd voor het festival. Tickets zijn te koop via de website van het festival.

Bron: Open’er Festival

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *