pexels-photo-976866

James Bay en Thirty Seconds To Mars eerste namen van nieuwe City Sounds

James Bay en Thirty Seconds To Mars zijn de eerste namen van een nieuwe reeks openluchtconcerten. Friendly Fire kondigde gisteren aan dat ze in de zomer een aantal openluchtconcerten gaan organiseren.

James Bay

Singer-songwriter James Bay geeft op zondag 4 augustus een optreden bij City Sounds. Bay werd bekend met zijn hit ‘Let It Go’.

Vorig jaar was de Britse zanger nog te bewonderen op Rock Werchter.

 

Thirty Seconds To Mars

De Amerikaanse rockband Thirty Seconds To Mars treedt op dinsdag 6 augustus op. Thirty Seconds To Mars is onder andere bekend van de hits ‘The Kill’ , ‘Walk On Water’en ‘Rescue Me’.

Pre-sale

Mensen die toegang willen krijgen tot de exclusieve pre-sale moeten zich aanmelden voor de live-nieuwsbrief van Friendly Fire. De kaartverkoop voor deze pre-sale is vrijdag, 15 februari, tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Reguliere kaartverkoop

Kaartverkoop voor beide concerten start aanstaande zaterdag, 16 februari , om 10:00 via Eventim. Bekijk de website van City Sounds voor meer informatie.

City Sounds

City Sounds is een nieuwe concertenreeks georganiseerd door Friendly Fire. De concerten vinden plaats bij de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Inmiddels zijn James Bay en Thirty Seconds To Mars aangekondigd. Woensdag 13 februari verwacht de organisatie de derde naam te mogen aankondigen.

Bron: Friendly Fire

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *