28875534740_b7b8c98a66_o deel 2

Jan Smeets: ‘Marshmello naar Pinkpop’

Volgens betrouwbare bronnen zou Jan Smeets er zeker van zijn dat Marshmello dit jaar op Pinkpop te zien is.

Marshmello naar Pinkpop?

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat de organisatie van Pinkpop nieuwe namen heeft bekendgemaakt. De geruchtenmolen loopt weer in volle toeren en Jan Smeets weet dat maar al te goed. Afgelopen week wist hij bij een lokaal Limburgs evenement te melden dat dj Marshmello in 2020 ook te zien is gedurende het Pinkpop weekend. Is dit realistisch? Ja! Het is inmiddels de normale standaard geworden dat er op bijna elke Pinkpop dag een grote dj te vinden is.

Hieronder een opsomming van alle grote dance artiesten die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan:

2015: Avicii

2016: Major Lazer, Robin Schulz en Kygo

2017: Martin Garrix

2018: Oliver Heldens, Don Diablo en Alan Walker

2019: Armin van Buuren en Major Lazer

En in 2020? Natuurlijk is dj Lost Frequencies al aangekondigd voor de Pinkpop vrijdag maar op de Pinkpop zaterdag is er nog genoeg plek voor een grote dj. Volgens het tourschema van Marshmello is er genoeg plek voor de Pinkpop zaterdag. Marshmello heeft aangekondigd met nieuwe muziek te komen en hij heeft nog nooit eerder op Pinkpop gestaan. Een en een is twee toch? Of het gerucht ook echt klopt zullen we nog even moeten afwachten.

Marshmello

Christopher Comstock beter bekend als de Amerikaanse dj Marshmello is inmiddels een van de grootste dj’s ter wereld. Hij heeft onder andere samengewerkt met de dj’s Zedd en Jack Ü.  De dj is bekend van de nummers ‘Alone‘, ‘Summer‘ en nog veel meer top hits.

Hij werkte ook samen met verschillende popartiesten zoals : Khalid met ‘Silence‘ maar ook met Bastille aan het nummer ‘Happier‘. Marshmello staat bekend om zijn grote dance shows waar hij van alles uit trekt om een goede show neer te zetten.

Pinkpop

Op 19, 20 en 21 juni vindt de 51ste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa! Op woensdag 13 november werden Post Malone, Red Hot Chili Peppers, Disturbed, Zara Larsson, Keane en Deftones aangekondigd voor de 51ste editie. Later werden ook onder andere Twenty One Pilots, Lost Frequencies, 5SOS en Kensington toegevoegd aan de line-up. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Eerder kondigde Volbeat zichzelf al aan gedurende hun show in de Ziggo Dome. De laatste headliner voor Pinkpop 2020 werd in december aangekondigd en is niemand minder dan Guns’N’Roses.

Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron: Pinkpop

Bannerfoto: Gemaakt door Charito Yap voor The Come Up Show. Er zijn geen aanpassingen aan de originele foto gemaakt. Een link naar de foto kan hier worden gevonden.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *