pexels-photo-1763067

Kaiser Chiefs, Sinéad O’Connor en meer naar Werchter Classic

Vandaag heeft de organisatie van het eendaagse Werchter Classic de laatste namen aangekondigd. Eerder werden The Killers, Crowded House en headliner Paul McCartney al aangekondigd.

Na de aankondiging van de grote naam Paul McCartney, sub-headliner The Killers en Crowded House heeft de organisatie van Werchter Classic vandaag de laatste drie namen aangekondigd voor het eendaagse festival. We hebben meteen het tijdschema erbij gezet zodat je zeker weet dat je, je favoriete act niet hoeft te missen!

Tijdschema:

13:00-13:50  – SONS

14:30- 15:30 – Sinéad O’Connor

16:10-17:10 – Kaiser Chiefs

17:55-18:55 – Crowded House

19:55-21:00 – The Killers

22:00- 00:00 – Paul McCartney

The Killers

De Amerikaanse rockband The Killers brak in 2005 door met hun hit ‘Somebody Told Me‘. Een aantal andere bekende hits van de band zijn ‘Mr.Brightside‘, ‘Human‘ en ‘Spaceman‘. Dit jaar speelde de band onder andere op het Glastonbury festival en in 2020 zijn ze onder andere geboekt voor het Spaanse Mad Cool festival.

Paul McCartney

De Britse pop zanger Paul McCartney werd wereldberoemd door dat hij een van de bandleden van de iconische Beatles was. Na het stoppen van The Beatles besloot McCartney om solo verder te gaan. In 2016 stond hij nog op Rock Werchter en Pinkpop. Paul McCartney wisselt  bij zijn  shows solo hits af met nummers van The Beatles. De zanger werd ook al aangekondigd als headliner voor het Glastonbury festival.

Werchter Classic

Werchter Classic is een eendaags festival met een rijke geschiedenis.In het verleden hebben The Rolling Stones, The Police, Bon Jovi, Bruce Springsteen, Sting , Lenny Kravitz, Guns’N Roses en nog veel meer artiesten hier opgetreden. In 2020 vindt het festival plaats op zondag 21 juni op het park van Werchter. Paul McCartney is de headliner van het festival in 2020 en The Killers zijn sub-headliner. Ticketverkoop is inmiddels gestart.

Bron: Werchter Classic

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *