pexels-photo-1120162

Kanshebbers voor Werchter: Martin Garrix,Foals en meer naar Open’er festival

Gedurende Rock Werchter vindt ook het Open’er festival plaats. Vandaag heeft het festival een aantal artiesten aangekondigd die mogelijk ook overvliegen naar Rock Werchter.

Het Poolse Open’er festival wordt ondertussen al het Oosterse Rock Werchter genoemd. In 2020 vindt Open’er tegelijk plaats met  het Belgische Rock Werchter. Inmiddels deelt het festival al een aantal namen zoals Kendrick Lamar, Thom Yorke, Twenty One Pilots en Taylor Swift. Kendrick Lamar en Twenty One pilots spelen beiden op de Werchter zaterdag en Taylor Swift is headliner van Werchter Boutique.

Vandaag heeft Open’er nieuwe namen toegevoegd aan het affiche. Dit zijn dus ook meteen kanshebbers voor Rock Werchter:

  • Martin Garrix
  • Big Thief
  • FKA Twigs
  • Foals
  • Michael Kiwanuka

Kendrick Lamar

De Amerikaanse rapper en songwriter Kendrick Lamar is een van de grootste artiesten binnen de rap industrie. Zijn 4e studioalbum genaamd ‘DAMN’ werd genomineerd voor 2 Grammys. De videoclip HUMBLE ontving een Grammy voor ‘beste videoclip.

Open’er Festival

Het Open’er festival vindt elk jaar plaats in het Poolse Gdynia. Het festival won de Best Major European Festival Award en is inmiddels flink gegroeid. Dit jaar vindt het festival plaats van  1 juli tot en met 4 juli. Onder andere Taylor Swift en Twenty One Pilots werden al eerder aangekondigd voor het festival. Tickets zijn te koop via de website van het festival.

Bron: Open’Er Festival

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *