photo-1493225457124-a3eb161ffa5f

Kendrick Lamar op zaterdag 4 juli naar Rock Werchter

Vandaag heeft de organisatie van Rock Werchter de komst van Kendrick Lamar bekendgemaakt.

Met de komst van Kendrick Lamar begint de zaterdag van Rock Werchter al flink vorm te krijgen. Naast Kendrick Lamar staan ook The Streets en Twenty One Pilots geprogrammeerd voor die dag.

Eerder werden ook al Pearl Jam , System Of A Down,Thom Yorke, Yungblud en Wilco bekendgemaakt voor het Belgische festival.

Kendrick Lamar

De Amerikaanse rapper en songwriter Kendrick Lamar is een van de grootste artiesten binnen de rap industrie. Zijn 4e studioalbum genaamd ‘DAMN’ werd genomineerd voor 2 Grammys. De videoclip HUMBLe ontving een Grammy voor ‘beste videoclip.

Rock Werchter

De kaartverkoop voor Rock Werchter is nog niet gestart. Rock Werchter vindt in 2020 plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli . Namen voor de editie van 2020 moeten nog bekend worden gemaakt. De organisatie heeft wel al bekend gemaakt dat Taylor Swift headliner is van het eendaagse festival Werchter Boutique. Voor het eendaagse Werchter Classic heeft de organisatie The Killers en Paul McCartney aangekondigd . Eerder traden onder ander P!NK, Bastille, The Cure, Linkin Park, Metallica, Pearl Jam, The Chainsmokers en meer artiesten op bij Rock Werchter. Het festival heeft jaarlijks een van de beste line-ups van de hele wereld. Pearl Jam,System Of A Down en Twenty One Pilots zijn de eerste grote namen die zijn aangekondigd voor 2020.

Bron: Rock Werchter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *