pexels-photo-1047442

Khalid bevestigt zichzelf voor Sziget

Binnenkort worden de eerste namen bekendgemaakt voor het iconische Sziget festival. De bekende zanger Khalid heeft zichzelf reeds bevestigd voor het festival.

Volgende week of over twee weken zullen de eerste namen bekend worden gemaakt voor het Sziget festival. Inmiddels werd Eminem al door een betrouwbare insider bevestigd voor het festival. Dat artikel kun je hier teruglezen.

De Amerikaanse zanger en singer-songwriter Khalid zal in augustus ook te zien zijn op het Sziget festival. De zanger zal op 10 augustus spelen op het festival, blijkt uit een tourschema van zijn officiële website.

Screenshot van het tourschema van Khalid. Het hele tourschema kan hier terug gevonden worden. 

Sziget

Het Sziget festival is één van de grootste festivals ter wereld. Maar waarom is dit festival zo bijzonder? Het festival duurt zeven dagen lang en vindt plaats op het Óbuda- eiland. Het Óbuda-eiland is gelegen in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Verwacht vuurwerk, veel verschillende nationaliteiten, kleur en gezelligheid! In totaal zijn er meer dan 1000 acts verspreid over tientallen podia op het eiland. Behalve muziek is er ook ruimte voor onder andere circus acts, theater en dans. In 2019 jaar traden onder andere Ed Sheeran, Post Malone, Martin Garrix, Foo Fighters en Twenty One Pilots op. Het Sziget festival vindt dit jaar plaats van 5 augustus t/m 11 augustus 2020. Meer informatie over het festival kun je vinden op onze speciale Sziget pagina, en anders op de site van Sziget.

Bron: Khalid

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *