Foto gemaakt door Sam Reneerkens. Foto mag niet gebruikt worden zonder goedkeuring van de eigenaar.

Krezip, Anouk, Clousseau en meer naar uitverkocht ParkCity Live!

ParkCity Live heeft afgelopen week de eerste namen voor het festival bekend gemaakt. Het festival dat jaarlijks in Heerlen plaatsvindt bereidde zo de bezoekers voor op de kaartverkoop die vandaag van start ging.

ParkCity Live maakte afgelopen week de eerste naam voor de mainstage al bekend, namelijk Bløf. Deze week zijn daar nog 5 namen aan toegevoegd. Naast terugkerende acts Rowwen Heze en Anouk, zijn er 3 nieuwe acts die het Bekkerveld onveilig komen maken. Dit zijn Snelle, samen met band, Krezip en Clouseau.

Krezip

Krezip maakte afgelopen jaar een comeback met onder andere een mainstage show op Pinkpop en een sold-out show in de Ziggo Dome in Amsterdam. Daarnaast kwam de band, onder leiding van Jacqueline Govaert, met nieuwe muziek. Ze zijn onder andere bekend van het nummer ‘Sweet Goodbyes‘.

Snelle

Snelle had in 2019 zijn doorbraak! Deze jonge rapper scoorde hit na hit en stond al op een heleboel grote festivals. Met zijn band is het een echte mainstagewaardige live act geworden.

Clousseau

De Belgische act Clousseau gaat al jaren mee en is het meest bekend om hits zoals ‘Daar Gaat Ze‘. Het duo stond eerder al op de Lokerse Feesten en op veel andere Belgische festivals.

ParkCity Live

ParkCity Live viert dit jaar een feestje! Het festival bestaat in 2020 namelijk 10 jaar. Inmiddels is het festival gegroeid tot een van de grotere festivals van Limburg. In 2019 was het festival binnen 20 minuten volledig uitverkocht en ook dit jaar lijkt er weer veel vraag te zijn naar kaarten. In het verleden hebben onder andere Afrojack, Within Temptation, Anouk, Guus Meeuwis , Ronnie Flex en nog  meer grote artiesten opgetreden op de mainstage van het Limburgse festival. De kaartverkoop van het festival begon zaterdag 18 januari om 10:00 uur en was binnen een uur uitverkocht. ParkCity Live vindt dit jaar plaats op 4 en 5 juli 2020. Inmiddels zijn Bløf, Anouk, Krezip, Clousseau, Rowwen Hèze en Snelle te vinden op het affiche.

Bron: ParkCity Live

Bannerfoto: Gemaakt door Sam Reneerkens. Foto mag niet worden gebruikt zonder goedkeuring van de eigenaar.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *