disneyland foto

Line-up dancefestival in Disneyland Paris bekend

De volledige line-up van het driedaagse festival Electroland in Disneyland Paris is bekend. Behalve Steve Aoki zijn ook Armin van Buuren en Alesso toegevoegd als headliners. In totaal komen er per avond vier acts.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat Steve Aoki afdaalt naar het Franse pretpark. Hij staat als headliner op de avond van vrijdag 5 juli op de planken van het podium. Het thema van dit jaar voor het dancefestival is ‘Enter The Jungle’. Verder komen ook het Australisch duo NERVO, het Nederlandse dj-duo Showtek en de Belgische The Magician op dezelfde avond.

Op zaterdag 6 juli staat de Zweedse Alesso op het podium. Hij krijgt gezelschap van de Nederlander Nicky Romero, de Engelse Jax Jones en de Spaanse B Jones. Op de laatste dag van het ‘magische’ festival komt onze Nederlandse Armin van Buuren het festival afsluiten. Fedde Le Grand, de Franse Feder en de Zuid-Afrikaanse Nora En Pure zijn die laatste dag ook van de partij.

Er is maar één podium op het festival, wat ook direct de mainstage is. Het festival duurt telkens per dag van 20.00 uur tot 2:00 uur ’s nachts. Een festivalticket geeft je ook toegang tot de attracties van Walt Disney Studios Park, waar het festival gehouden wordt. De mainstage staat voor de beroemde attractie Hollywood Tower Hotel. Het exterieur van de attractie komt tot leven door een speciale video projectie. Magie bestaat dus echt in Disney Land Paris.

Tickets

Er zijn diverse tickets beschikbaar, zo betaal je 79 euro voor één festivalticket voor de vrijdagavond. Maar je kan ook de ‘plus’ ticket nemen, die kost 20 euro duurder. Deze laatste ticket geeft je toegang tot beide Disney parken vanaf 16:00 uur. Een ticket voor de vrijdag- én zaterdagavond gaat 142 euro kosten en een driedaags festivalticket kost 213 euro. Bij alle tickets zit nog geen ‘parkeerticket’ bij, deze is voor 25 euro extra te verkrijgen. Tickets zijn via de site van Disneyland Paris te verkrijgen.

Alesso

Alessandro Lindblad, beter bekend onder zijn artiestennaam Alesso, is een Zweedse dj en producer. In 2014 brak hij met zijn single ‘Heroes (We Could Be)‘ door die hij in samenwerking met Tove Lo heeft gemaakt. In 2017 bracht hij samen met Hailee Steinfield een nieuwe hit uit, featuring Florida Georgia Line en watt. Vorig jaar sloot de Zweedse dj nog de mainstage af op het Belgische Tomorrowland. Afgelopen 22 februari zette hij zich in voor het goede doel tijdens het benefietconcert voor de schrijnende situatie in Venezuela. Binnenkort komt hij ook naar Nederland, hij staat op 27 april op de mainstage van het Kingsland Festival in Amsterdam en Groningen.

Electroland

Dit jaar vindt de derde editie plaats van het Electroland festival. Het festival zal plaatsvinden van 5 t/m 7 juli in het Walt Disney Studios Park. Verwacht  speciale avondshows, lasers, wereldberoemde dj’s en nog veel meer verrassingen. Vorig jaar waren er optredens van Bob Sinclar, Robin Schulz en Afrojack. Via de site van Disneyland Parijs kun je meer informatie vinden over de ticketverkoop.

Bron:  Disneyland Parijs

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *