pexels-photo-167636

Line-up van Rock Werchter 2019 compleet

Afgelopen vrijdag heeft Rock Werchter de line-up compleet gemaakt met dertig nieuwe namen. Dagtickets voor vrijdag 28 juni zijn zelfs al uitverkocht.

Er zitten geen hele grote namen tussen de dertig nieuwkomers, toch springen enkele namen er tussenuit. De bekendste artiesten zijn Richard Ashcroft, Dean Lewis, Bear’s Den, Beirut en Robyn. Deze namen versterken de andere acts op het Belgische festival:

Donderdag: Ashcroft, Raleigh Ritchie en KidCutUp.

Vrijdag: Robyn, The Twilight Sad, Denzel Curry, SWMRS, Yonaka, Foxing en Sea Girls.

Zaterdag: Bear’s Den, Beirut, Tourist LeMC, Strand of Oaks, King Princess, Portland, The Marcus King Band, The Slow Readers Club, Donny Benét, The Murder Capital en John J. Presley.

Zondag: Dean Lewis, Mahalia, Lizzo, Grace Carter, Zeal & Ardor, Amyl and The Sniffers, Sports Team, Deaf Havana en Didirri.

Dean Lewis

De singer-songwriter uit Australië brak afgelopen najaar door in Nederland, maar stormde ook de andere Europese hitlijsten binnen met het nummer ‘Be Alright‘. Op 22 maart brengt hij ook zijn nieuwe album ‘A Place We Knew’ uit. Ter promotie tourt hij momenteel door de Noord-Amerikaanse staten en begint hij volgende week aan zijn Europese tour. Zaterdag 13 april staat de Aussie in een uitverkochte Paradiso in Amsterdam.

Robyn

Robin Miriam Carlsson, hoe ze eigenlijk heet, zit al een tijdje in het vak. De Zweedse zangeres brak in 2007 in Nederland door met het nummer ‘With Every Heartbeat‘. In 2008 stond de Zweedse zelfs in het voorprogramma van Madonna’s wereldtournee ‘Sticky & Sweet Tour‘, die ook Amsterdam aan deed. In 2010 bracht ze een nieuw album (Body Talk) uit met het nummer ‘Dancing On My Own‘. Het nummer deed het vooral goed in de Scandinavische en Britse hitlijsten. Hierna werd het stil rond de artiest, maar in 2018 maakte ze een come-back met haar nieuwe album Honey. Momenteel tourt ze door de VS, volgende maand doet ze Europa aan en staat ze op 10 April in een uitverkochte Melkweg in Amsterdam.

Haar nummer ‘Dancing On My Own‘ is recent nog gecoverd door Calum Scott, zijn versie van het nummer knalde afgelopen zomer de Europese hitlijsten binnen met een hoge notering. In het Verenigd Koninkrijk was het zelfs het bestverkochte nummer van de zomer.

Rock Werchter

De kaartverkoop voor Rock Werchter is inmiddels gestart. Dagkaarten voor de vrijdag zijn inmiddels uitverkocht. Weekendkaarten en dagkaarten voor de donderdag, vrijdag en zondag zijn nog beschikbaar! Kaarten zijn te koop via de site van Rock Werchter:  https://www.rockwerchter.be/nl . Dit jaar zijn onder andere Bastille, The Cure, Mumford & Sons, P!NK, Muse en Florence And The Machine de grote artiesten van het affiche. Eerder werden ook al onder andere Parkway Drive en Aurora aangekondigd. Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 27 t/m 30 juni 2019. De volledige line-up vindt je hierrr.

Bron: Rock Werchter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *