pexels-photo-952422

Lionel Richie naar Europese festivals in 2021

De storm van slecht nieuws lijkt tot nu toe te zijn gaan liggen. Festivals zijn verplaatst of uitgesteld en inmiddels worden de eerste festivalartiesten voor 2021 bekendgemaakt. Een hiervan is Lionel Richie.

De Amerikaanse zanger was dit jaar onder andere geboekt voor het Bospop festival, North Sea Jazz en de Lokerse feesten. Bospop heeft al aangegeven dat het hoopt om zoveel mogelijk artiesten van dit jaar mee te nemen naar 2021. Met de recente aankondigingen van Lionel Richie lijken de kansen voor Bospop, Lokerse Feesten en North Sea Jazz te groeien.

Uit een screenshot van de officiële website van Lionel Richie blijkt dat de zanger al vier shows gepland heeft in Europa voor 2021.

Lionel Richie

In 2016 stond hij nog op Pinkpop en in 2020 is hij te zien op het North Sea Jazz festival. De Amerikaanse muzikant en popzanger Lionel Richie is inmiddels niet meer weg te denken uit de muziek wereld. Met hits zoals ‘All Night Long (All Night)‘ , ‘Dancing On The Ceiling‘ en ‘Hello‘ is hij een van de succesvolste popartiesten aller tijden

Bron: Website Lionel Richie

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *