pexels-photo-2014775

LIVE: Deze Nederlandse evenementen en concerten zijn afgelast i.v.m. corona virus

Het slechte nieuws blijft maar komen en er komen veel vragen welke concerten en festivals niet doorgaan. Omdat we volgers hebben uit zowel Nederland,België  maar ook Frankrijk en Duitsland zullen we één verschillend artikel maken per land waar alle afgelaste muzikale evenementen van dat betreffende land in vermeld staan. 

Gezien de constante veranderingen van het corona virus zal dit artikel constant bijgewerkt worden. De datums zullen ook worden toegevoegd zodat er een duidelijk overzicht ontstaat.

10/03/2020: BRABANT LAST ALLE EVENEMENTEN MET MEER DAN 1000 MENSEN AF

De volgende concerten en festivals zullen worden verplaatst of geannuleerd:

  • Het concert van Agnes Obel in Poppodium 013 wordt verplaatst naar vrijdag 7 augustus.
  • Het concert van Papa Roach + Hollywood Undead in Poppodium 013 is geannuleerd. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe datum.
  • Alle shows in de kleine zaal van Poppodium 013 gaan wel gewoon door omdat hier minder dan 1000 mensen op af komen.
  • Alle evenementen van Poppodium Effenaar gaan wel gewoon door. Er komen volgens directeur Jos Feijen minder dan 1000 mensen naar de evenementen.
  • Het grote Masters Of Hardcore festival in de Brabanthallen wordt uitgesteld. De nieuwe datum van het festival is 5 september 2020. Er komen jaarlijks 30.000 mensen naar het festival.
  • Het Brabantse dance festival Pussy Lounge in Best is ook geannuleerd op last van de autoriteiten. 

10/03/2020: SPECIALE LIVE VERBINDING VOOR HOLLAND ZINGT HAZES

Bezoekers uit Brabant die niet naar het concert van Holland Zingt Hazes kunnen komen, hebben de mogelijkheid gekregen om het concert live mee te volgen op de televisie via een speciale live verbinding.

10/03/2020: CONCERT SANTANA GEANNULEERD

De bekende muzikant Santana heeft zijn gehele Europese tournee geannuleerd in verband met het corona virus. De wereldberoemde gitarist zal dus niet naar de Ziggo Dome komen op 31 maart. Er wordt momenteel gezocht naar een nieuwe datum voor het concert. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum maar kunnen ook geretourneerd worden.

10/03/2020: KINGSWORLD AFGELAST

Het geplande Kingsworld festival zou plaatsvinden in het Cars Jeans Stadion van Den Haag. Gezien de huidige ontwikkelingen van het corona virus heeft de organisatie van het festival besloten het festival te annuleren. Mensen die reeds tickets hebben gekocht kunnen deze gebruiken voor Den Haag Outdoor op 29 augustus in het Zuiderpark. Tickets kunnen ook worden terugbetaald.

Bron: NOS, RTL Nieuws,AD en Poppodium 013

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *