audience-1850022_960_720

Lowlands onthult zeven nieuwe namen

De afgelopen zeven dagen heeft de organisatie van Lowlands iedere ochtend een naam bekend gemaakt. Welke zeven namen vergezellen de onder andere al aangekondigde acts Tame Impala, Twenty Øne Pilots, A$AP Rocky en The National?

Iedere ochtend rond elf uur konden fans de zeven nieuwe acts aanschouwen die werden aangekondigd via de social media kanalen van Lowlands en de site van Lowlands. Maandag werd het spits afgebeten door de bekendmaking dat James Blake naar de polder komt. Gevolgd door The VaccinesLil Uzi VertBodegaEskorzoColin Benders en vandaag de Amerikaanse zangeres Clairo.

James Blake

De Britse James Blake brengt al tien jaar lang albums uit. Het minimalistische elektronische ‘Limit To Your Love‘ van deze zanger, eindigde in 2010 hoog in de Nederlandse én Belgische hitlijsten. Zijn laatste album, ‘Assume From‘ met daarin het gelijknamige nummer, brengt een frisse wind door zijn artistieke repertoire.

The Vaccines

De Engelse Indierockband uit London heeft zijn oorsprong uit 2010. Hun debuutalbum kwam een jaar later uit, wat tevens ook het best-verkochte debuutalbum van dat jaar in het VK. Ondertussen hebben ze al vier albums op hun naam staan. Verder hebben ze ook in het voorprogramma gestaan van onder andere Muse, The Rolling Stones en de Arctic Monkeys . Het onderstaand nummer is van het laatste album uit 2018.

Lil Uzi Vert

De 24-jarige Amerikaanse rapper én tevens singer-songwriter Lil Uzi Vert is afgelopen woensdag aangekondigd. Hij werkte onder andere mee aan het nummer ‘Bad and Boujee‘ van Migos, wat bovenaan de Amerikaanse hitlijst eindigde. Zijn debuutalbum ‘Luv is Rage 2‘ kwam in 2017 uit met daarin zijn grootste hit ‘XO TOUR Llife3‘. Zijn tweede album ‘Eternal Atake‘ komt dit jaar uit.

Lowlands

Het driedaagse ‘polder’ festival Lowlands vindt dit jaar voor de 27ste keer plaats van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus. Zoals voorgaande edities strijkt het festival neer in Biddinghuizen, op het festivalterrein naast het attractiepark Walibi Holland. Nog niet alle namen zijn bekend, maar wel een groot deel. Onder andere Tame Impala, Twenty Øne Pilots, James Blake, A$AP Rocky, Lil Uzi Vert en The National staan op de planken. Tickets zijn niet meer te verkrijgen voor het festival, deze zijn reeds uitverkocht.

Meer informatie over het festival is te vinden via de website van Lowlands. Of op onze speciale Lowlands pagina.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *