15800697_1796634770554221_9002029867748684488_o

Major Lazer en Armin van Buuren op Pinkpop?

Twee grote dancenamen zijn grote kanshebbers geworden voor de vijftigste editie van het Pinkpop festival. Kunnen we straks dansen bij Armin van Buuren en Major Lazor? Het lijkt er wel op!

Ook dance liefhebbers hoeven niet bang te zijn dat de vijftigste editie van Pinkpop gaat tegenvallen. Inmiddels zijn er sterke geruchten opgedoken dat Armin van Buuren en Major Lazer ook naar het festival zouden afreizen.

Armin van Buuren is dezelfde week in Duitsland!

Op de website van Armin van Buuren is te zien dat hij op 7 juni een optreden geeft op het Sputnik festival. Daarnaast staat hij dezelfde dag in de World Club Dome bij Frankfurt am Main. Op 12 juni geeft de dj een optreden op Ibiza. Er is dus genoeg ruimte voor een optreden op Pinkpop op 8,9 of 10 juni. Het hele tourschema is hier terug te vinden. Daarnaast zijn er verschillende insiders die zeggen dat Armin van Buuren de afsluiter is op de Pinkpop zondag van 00:00- 02:00 uur. Het blijft natuurlijk even afwachten tot woensdag 13 maart.

Major Lazer in de buurt

Ook de dance groep Major Lazer is opvallend dicht in de buurt gedurende het Pinkpop weekend. Op donderdag 6 juni staan ze op het Northside festival in Denemarken. En op zaterdag 8 juni zijn ze te vinden op het Parklife festival in Manchester. Op datzelfde festival staat ook George Ezra die reeds is aangekondigd voor Pinkpop.  Er is dus genoeg ruimte voor een optreden op 9 of 10 juni in Landgraaf. Het tourschema is hieronder te bekijken of via de website van Major Lazer. In 2016 was Major Lazer de 3FM stage afsluiter van de eerste Pinkpop dag!

Bron: Major Lazer.com

Major Lazer

De dj groep Major Lazer  bestaat uit Diplo, Jillionaire en Walshy Fire. In 2012 brak de groep door met het nummer ‘Get Free’ waarvoor ze samenwerkten met Ariana Grande. Hierna volgenden alleen nog maar hits ‘Powerful’, ‘Lean On’ en ‘Light It Up’. Schrik niet maar de groep heeft samengewerkt met Bruno Mars, Beyoncé , Rita Ora, Justin Bieber, Dua Lipa , Ariana Grande, DJ Snake, Ellie Goulding en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een van hun bekendste hits is ‘Cold Water’ waarvoor ze samenwerkten met de Canadese zanger Justin Bieber.

Armin van Buuren

Armin van Buuren is momenteel een van de belangrijkste dj’s van de wereld . Hij werd vijf keer uitgeroepen tot beste dj van de wereld en blijft maar met nieuwe hits komen. Als je het hebt over Martin Garrix, Afrojack , Calvin Harris en Tiësto vergeet dan ook niet de naam Armin van Buuren!  Met zijn shows ‘A State Of Trance’ gaat hij de hele wereld rond en op elk groot festival heeft deze dj inmiddels wel gestaan.  Ook dit jaar heeft de dj weer zijn eigen shows bij de club Hï Ibiza . Enkele bekende hits van hem zijn ‘Therapy’ en ‘Blah Blah Blah’.

Ben je het overzicht even helemaal kwijt en wil je weten welke artiesten mogelijk naar Pinkpop komen? Bekijk dan onderstaande lijst even waar we alles van de afgelopen weken nog een keer mooi voor je hebben opgesomd.

Pinkpop 2019 geruchten overzicht tot nu toe:

Op onze Instagram pagina is ook nog een heel overzicht te vinden!

Pinkpop

Dit jaar vindt de vijftigste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Donderdag 14 februari lekte al naar buiten dat Palaye Royale naar het festival zou afreizen. Op vrijdag 20 februari vertelde de band Bazart dat ook zij naar Pinkpop afreizen. Ook Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra, Krezip, Tenacious D en Golden Earring zijn inmiddels aangekondigd voor het festival. Het festival vindt dit jaar van 8 t/m 10 juni plaats in het Zuid-Limburgse Landgraaf. De rest van de line-up wordt traditiegetrouw bekend gemaakt bij de persconferentie op 13 maart in Paradiso. Ticketverkoop start zaterdag 16 maart om 10:00 uur.

Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron : Major Lazer 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *