pexels-photo-154147

Major Lazer, Swedish House Maffia en Billie Eilish naar Pukkelpop 2019?!

Aanstaande maandag stipt 16:00 maakt de organisatie van Pukkelpop een aantal namen bekend! Wij van Festifun verwachten wederom een diverse line- up waarbij verschillende muziekgenres naar voren komen. Onder andere Anne-Marie en Twenty One Pilots zijn grote kanshebbers. Lees hier waarom deze artiesten grote kanshebbers zijn!

Dansen op ‘One’ van Swedish House Maffia?

Swedish House Maffia is een van de meest bekende dance groepen van de hele wereld. De groep bestaat uit de drie house-dj’s Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso. Ze braken door met het nummer ‘One’ en later volgden de hits  ‘Dont You Worry Child’ en ‘Save The World’.  In maart 2013 besloten de drie dj’s dat ieder voor zichzelf verder zou gaan.

Swedish House Maffia is bezig met een comeback. Op 25 maart 2018 kwam het trio weer samen op het Ultra Music Festival. En inmiddels is de dance-groep al aangekondigd voor verschillende Europese festivals. Ondertussen zijn er inmiddels al 10 shows aangekondigd. In augustus treedt de groep op bij het Creamfields festival en het Frequency festival. Tussen 16 en 25 augustus is er dus genoeg ruimte voor een show op het Pukkelpop festival!

Update 15-02-2019: Inmiddels zijn Billie Eilish en een aantal artiesten aangekondigd voor het festival! De geruchten van Festifun bleken dus te kloppen!

Billie Eilish grote kanshebber voor Pukkelpop!

Ook de Amerikaanse zangeres Billie Eilish is een grote kanshebber voor Pukkelpop! De pas 18 jarige Eilish werd bekend met haar hit ‘Bellyache’. Inmiddels is ze een van de meest viral artiesten op het moment en verkocht ze de Tivoli Vredenburg in een paar minuten uit!

Billie Eilish is al geboekt voor het Lowlands festival , daarnaast is ze ook te vinden op het Frequency festival. Beiden festivals vinden in het zelfde weekend als Pukkelpop plaats.

Meezingen met Anne-Marie en Major Lazer?

De kans is groot dat de Britse zangeres Anne-Marie ook een bezoekje gaat brengen aan het Pukkelpop festival. De zangeres heeft al een volle agenda in het festivalseizoen en staat ook op het Lowlands festival. Lowlands vindt in hetzelfde weekend plaats als Pukkelpop. 1 en 1 is twee toch?

De dance groep Major Lazer is midden augustus ook in de buurt. Ze zijn al  geboekt voor het New Horizons Festival (21 augustus) en het Rock En Seine festival (23 augustus).

Misschien zien we Anne-Marie en Major Lazer wel samen op het podium?

Andere kanshebbers

Hieronder nog een lijst(je) met artiesten die optredens hebben gepland rond het Pukkelpop weekend:

  • Tame Impala
  • Ellie Goulding
  • Twenty One Pilots
  • Royal Blood
  • James Blake
  • De Staat
  • The Kooks
  • Jon Hopkins
  • The National
  • Jorja Smith

Kaartverkoop

Het Pukkelpop festival wordt dit jaar wederom  in het Belgische Hasselt gehouden. Van 15 t/m 18 augustus kunnen muziekfans genieten van een diverse line-up. De eerste artiesten worden aanstaande maandag, 11 februari, om stipt 16:00 aangekondigd. De kaartverkoop van het festival is nog niet gestart. Wij van Festifun blijven je op de hoogte houden van het laatste Pukkelpop nieuws! Meer informatie over het festival is te vinden via de website van Pukkelpop.

Bronnen: Pukkelpop en Youtube 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *