pexels-photo-246972

Maroon 5 opvallend dicht in de buurt gedurende Pinkpop weekend!

Maroon 5 is opvallend dicht in de buurt gedurende het Pinkpop weekend. Daarnaast heeft de band ook een groot gat in hun tourschema gedurende het Pinkpop weekend.

De band Maroon 5 is wel opvallend dicht in de buurt gedurende het Pinkpop weekend.  Op 10 juni speelt de band een uitverkochte show in de Ziggo Dome en op 6 juni geven ze een optreden in Polen. Pinkpop vindt dit jaar van 8 t/m 10 juni plaats. Een foto van een deel van het tourschema is hieronder te zien:

Je kunt het hele tourschema hier bekijken.  De band heeft tussen twee concerten telkens een dag rust. Behalve in het Pinkpop weekend dan neemt de band drie dagen rust voordat ze naar Amsterdam gaan! Misschien stoppen ze ondertussen even in Landgraaf?  Vooralsnog heeft de band nog geen festivaloptredens aangekondigd en doen ze alleen zaal concerten. Misschien willen ze voor het vijftig jarige jubileum feestje van Pinkpop wel een uitzondering maken?

Maroon 5

De Amerikaanse popband Maroon 5 is onder andere bekend van de hits ‘Payphone’, ‘Sugar’, ‘Girls Like You’ en ‘Moves Like Jagger’. De band scoorde hit na hit en is inmiddels niet meer weg te denken uit de pop-industrie. Begin 2019 trad de band nog op gedurende de Super Bowl halftime show.

Ben je het overzicht even helemaal kwijt en wil je weten welke artiesten mogelijk naar Pinkpop komen? Bekijk dan onderstaande lijst even waar we alles nog een keer mooi voor je hebben opgesomd.

Pinkpop 2019 geruchten overzicht tot nu toe:

Op onze Instagram pagina is ook nog een heel overzicht te vinden!

Pinkpop

Dit jaar vindt de vijftigste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Donderdag 14 februari lekte al naar buiten dat Palaye Royale naar het festival zou afreizen. Ook Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra, Krezip, Tenacious D en Golden Earring zijn inmiddels aangekondigd voor het festival. Het festival vindt dit jaar van 8 t/m 10 juni plaats in het Zuid-Limburgse Landgraaf. De rest van de line-up wordt traditiegetrouw bekend gemaakt bij de persconferentie op 13 maart in Paradiso. Ticketverkoop start zaterdag 16 maart om 10:00 uur.

Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bronnen : Pinkpop , Ziggo Dome en Maroon 5

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *