28875534740_b7b8c98a66_o deel 2

Marshmello afsluiter Pinkpop zaterdag

Vandaag heeft de organisatie van het Pinkpop festival bekendgemaakt dat de wereldberoemde dj Marshmello de Pinkpop zaterdag zal gaan afsluiten. Een paar weken geleden vertelde Jan Smeets al dat Marshmello naar Pinkpop zou komen.

De wereldberoemde dj Marshmello is vandaag toegevoegd aan de Pinkpop line-up. Hij zal na Post Malone de Pinkpop zaterdag gaan afsluiten met een hele gave show. Jan Smeets wist al eerder te melden dat de dj naar Pinkpop zou komen. Bekijk dat artikel hier terug. Eerder werden al grote namen zoals Volbeat, Guns’N’Roses, Red Hot Chili Peppers , Lost Frequencies , Twenty One Pilots en 5SOS aangekondigd voor het festival.

Marshmello

Christopher Comstock beter bekend als de Amerikaanse dj Marshmello is inmiddels een van de grootste dj’s ter wereld. Hij heeft onder andere samengewerkt met de dj’s Zedd en Jack Ü.  De dj is bekend van de nummers ‘Alone‘, ‘Summer‘ en nog veel meer top hits.

Hij werkte ook samen met verschillende popartiesten zoals : Khalid met ‘Silence‘ maar ook met Bastille aan het nummer ‘Happier‘. Marshmello staat bekend om zijn grote dance shows waar hij van alles uit de kast trekt om een goede show neer te zetten.

Pinkpop

Op 19, 20 en 21 juni vindt de 51ste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa! Op woensdag 13 november werden Post Malone, Red Hot Chili Peppers, Disturbed, Zara Larsson, Keane en Deftones aangekondigd voor de 51ste editie. Later werden ook onder andere Twenty One Pilots, Lost Frequencies, 5SOS en Kensington toegevoegd aan de line-up. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Eerder kondigde Volbeat zichzelf al aan gedurende hun show in de Ziggo Dome. De laatste headliner voor Pinkpop 2020 werd in december aangekondigd en is niemand minder dan Guns’N’Roses.

Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron: Pinkpop

Bannerfoto: Gemaakt door Charito Yap voor The Come Up Show. Er zijn geen aanpassingen aan de originele foto gemaakt. Een link naar de foto kan hier worden gevonden.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *