pexels-photo-1405422

Miley Cyrus, Little Mix, The 1975 en meer aangekondigd voor Big Weekend festival!

De BBC heeft vandaag een aantal mooie namen aangekondigd voor het Big Weekend festival. Onder andere Miley Cyrus en Little Mix zijn aangekondigd voor het festival!

Vandaag zijn de eerste namen aangekondigd voor het Big Weekend festival dat dit jaar zal plaatsvinden in het Engelse Middlesbrough. De organisatie kondigde onderstaande namen aan:

  • Zara Larsson
  • Khalid
  • The 1975
  • Mabel
  • Miley Cyrus
  • Little Mix

Miley Cyrus

De Amerikaanse actrice en zangeres Miley Cyrus heeft inmiddels al heel veel hits gescoord. Je kent haar misschien van de nummers ‘Malibu’, ‘We Can’t Stop’, ‘Wrecking Ball’ en ‘Party In The U.S.A.’ . Ze speelde ook de wel bekende Hannah Montana ! Cyrus heeft drie nummer een albums gescoord bij de US Billboard 200 met de albums ‘Miley Cyrus’, ‘Breakout’ en ‘Bangerz’. Het nummer ‘Wrecking Ball’ is meer dan 991 miljoen keer beluisterd op Youtube!

 

Big Weekend

De Britse radio BBC radio organiseert elk jaar een groot festival ergens in het Verenigd Koninkrijk. Vorig jaar vond er een speciale editie plaats genaamd ‘The Biggest Weekend’ waarbij er meerdere festivals op verschillende plekken over het hele land plaatsvonden. Op het Swansea terrein traden onder andere Taylor Swift, Ed Sheeran, Sam Smith en nog veel meer top artiesten op!  In 2017 werd Big Weekend gehouden in het plaatsje Hull.

Dit jaar vindt het festival plaats op 25 en 26 mei. Het festival zal plaatsvinden in het Stewart Park bij Middlesbrough. Inmiddels zijn onder andere Little Mix, Miley Cyrus, Khalid en The 1975 al aangekondigd voor het festival. Meer informatie over nieuwe namen en tickets zal later volgen. Wij van Festifun zullen je op de hoogte houden van het laatste nieuws over dit festival!

Bron: BBC Radio 1

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *