19030758_1864294093788288_7030539893864627021_n

Minister De Jonge : ‘Houd niet veel hoop voor Pinkpop’

Na een aantal andere evenementen lijkt nu ook Pinkpop in groot gevaar te komen door de corona crisis. Minister De Jonge van volksgezondheid laat weten dat mensen niet veel hoop moeten hebben voor een Pinkpop editie dit jaar.

Ook de festivals en concerten ontkomen niet aan de corona crisis. Bospop is in grote onzekerheid en wilt het festival verplaatsen, MOJO roept op het festivalseizoen te annuleren en onder andere het iconische Deense Roskilde festival is al geannuleerd.  De afgelasting van Pinkpop zou betekenen dat dit de eerste editie is sinds 1970 dat het festival niet doorgaat.

Kleine kans dat het doorgaat

Nu lijkt ook Pinkpop in het nieuws te komen. Minister De Jonge gaf gisteren in een interview met L1mburg Centraal aan dat hij de kans klein acht dat Pinkpop dit jaar door zal gaan.

Over twee weken begint de organisatie van Pinkpop normaliter met de opbouw van terrein. Momenteel heeft de organisatie nog geen duidelijkheid wat ze moeten gaan doen. “We zitten de komende tijd nog vast aan de anderhalvemetersamenleving en dat geldt ook voor evenementen” vertelt jongen in een interview met L1mburg centraal.

Pinkpop

Op 19, 20 en 21 juni vindt de 51ste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa! Op woensdag 13 november werden Post Malone, Red Hot Chili Peppers, Disturbed, Zara Larsson, Keane en Deftones aangekondigd voor de 51ste editie. Later werden ook onder andere Twenty One Pilots, Lost Frequencies, 5SOS en Kensington toegevoegd aan de line-up. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Eerder kondigde Volbeat zichzelf al aan gedurende hun show in de Ziggo Dome. De laatste headliner voor Pinkpop 2020 werd in december aangekondigd en is niemand minder dan Guns’N’Roses.

Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron: 1Limburg

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *