photo-1472653816316-3ad6f10a6592

Organisatie van ParkCity Live maakt eerste grote naam bekend

De organisatie van het ParkCity Live festival heeft vandaag de eerste grote naam bekendgemaakt voor het festival.

Deze hele week worden er elke dag nieuwe namen aangekondigd voor het ParkCity Live festival. Aanstaande zaterdag start om 10:00 uur de verkoop.

Inmiddels is de eerste naam voor het festival bekendgemaakt. Niemand minder dan Bløf zal een optreden gaan geven op het festival.

Bløf

De Nederlandse poprockband Bløf is inmiddels een van de grootste bands van Nederland. Ze hebben ondertussen tal van muziekprijzen gewonnen, organiseren jaarlijks hun eigen festival en stonden al onder andere op Pinkpop en andere grote Nederlandse festivals. Met nummers zoals ‘Omarm’ , ‘Liefs Uit Londen’ en ‘Alles Is Liefde’ kan bijna elke Nederlander de nummers van Bløf luidkeels meezingen.

ParkCity Live

ParkCity Live viert dit jaar een feestje! Het festival bestaat in 2020 namelijk 10 jaar. Inmiddels is het festival gegroeid tot een van de grotere festivals van Limburg. In 2019 was het festival binnen 20 minuten volledig uitverkocht en ook dit jaar lijkt er weer veel vraag te zijn naar kaarten. In het verleden hebben onder andere Afrojack, Within Temptation, Anouk, Guus Meeuwis , Ronnie Flex en nog  meer grote artiesten opgetreden op de mainstage van het Limburgse festival. De kaartverkoop van het festival begint aanstaande zaterdag om 10:00 uur. ParkCity Live vindt dit jaar plaats op 4 en 5 juli 2020.

Bron: ParkCity Live

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *