image2 (2)

Palaye Royale bevestigt zichzelf voor Pinkpop!

BREAKING NEWS: Palaye Royale toegevoegd aan de line-up van Pinkpop!

Palaye Royale heeft bevestigd dat ze onderdeel uitmaken van de line-up van het Pinkpop festival. Dit is tijdens een concert van de Amerikaanse band in Nederland uitgelekt. Ze vertelden het volgende tegen iemand van onze redactie die ook aanwezig was bij het concert : “We will be back here in the summer. We will be playing a festival called Pinkpop.”. Dat de band afreist naar Landgraaf is niet gek een paar dagen later staan ze op het Novarock festival in Oostenrijk. Ook zijn ze te vinden op het Download festival in Engeland.

Palaye Royale

Het gaat sowieso lekker met deze fashion art-rockband. Op dit moment zijn ze bezig met hun tour door Europa. In de maanden april en mei zal de band te vinden zijn in de Verenigde Staten en Canada. En in juni komen ze naar het podium in Landgraaf.

In 2001 is de band ontstaan en brachten ze hun eerste single “Morning Light” uit. Ze werden vooral bekend doordat hun muziek te horen was in de wereldwijde campagne van elektronicagigant Samsung. De muziek van Palaye Royale werd ook gebruikt in de film ‘American Satan’.  Een van hun meest bekende hits is ‘Mr. Doctor Man’ .

Pinkpop

Dit jaar vindt de vijftigste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Onder andere Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra, Krezip, Tenacious D en Golden Earring zijn al aangekondigd voor het festival. Het festival vindt dit jaar van 8 t/m 10 juni plaats in het Zuid-Limburgse Landgraaf. De rest van de line-up wordt traditiegetrouw bekend gemaakt bij de persconferentie op 13 maart in Paradiso. Ticketverkoop start zaterdag 16 maart om 10:00 uur.

Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

©Lead foto gemaakt door Anne van Bommel

©Op dit artikel zijn auteursrechten van toepassing.

Bron: Palaye Royale

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *