image2 (2)

Palaye Royale gaat op tour door Europa

De Canadese band Palaye Royale heeft de ‘The Bastards’ wereldtournee aangekondigd. De tour zal onder andere neerstrijken in Paradiso Amsterdan en in Stollwerck Köln.

Palaye Royale kondigt deze tour aan na een reeks van uitgebrachte singles zoals ‘Hang On To Yourself’ en ‘Nervous Breakdown’. Zal deze wereldtour in het teken staan van een nog te verschijnen album?

Het Canadese drietal zal op 27 februari een show geven in Paradiso Amsterdam en op 2 maart zal het drietal een show geven in Stollwerck te Keulen. Tickets voor de show in Paradiso zijn via deze link te koop. En tickets voor de show in Stollwerck, Keulen kun je hier kopen.

Palaye Royale als festivalartiest

Palaye Royale stond eerder dit jaar onder andere al op Pinkpop en verbaasde daar het hele publiek. De zanger vond het publiek zo enthousiast , dat hij gedurende het optreden in de geluidstoren klom en hieruit sprong. De Canadezen weten dus hoe ze een show moeten neerzetten en zullen dus ook niet misstaan in Paradiso.

Palaye Royale

De band Palaye Royale werd in 2008 opgericht door twee broers onder de naam Kropp Circle. In 2011 veranderden de bandleden de naam van de band naar Palaye Royale. Met 2 albums, 2 EP’s en verschillende singles is de band niet meer uit de hedendaagse rockwereld weg te denken. In Nederland is het Canadese drietal onder andere doorgebroken met het nummer ‘Dying In A Hot Tub’.

Bron: Palaye Royale

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *